Bilete de avion aproape gratis. Trei trucuri pentru a găsi cele mai bune oferte de pe piață

 Calin Maria Bianca
.

Bilete de avion aproape gratis. Trei trucuri pentru a găsi cele mai bune oferte de pe piață. Te-ai săturat să arunci sute de euro pe un bilet de avion? Sau să dai mai mulți bani pe zbor decât dai pe întreg sejurul? Ei bine, noi îți sărim în ajutor cu o serie de sfaturi. Dacă le respecți, o să găsești garantat un bilet de avion la un preț mult mai convenabil. Iată de ce trebuie să ții cont, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Te-ai întrebat vreodată de ce numeroase persoane, inclusiv vedete, merg în cele mai luxoase destinații exotice chiar la începutul anului? Noi îți dezvăluim un mic secrete. Biletele de avion vor fi întotdeauna mai ieftine atunci când nu este plin sezon. Prea puțini români aleg să își ia concediul acum, dorindu-și să se bucure de el la vară, când, cu siguranță, prețurile vor fi de cel puțin trei ori mai mari.

Citește și: Obiecte admise și interzise în bagajul de mână. Ai sau nu voie cu medicamente în avion?

Citește și: Ce nu ai voie să faci în avion pe parcursul zborului. Sfaturi pentru o experiență plăcută

Citește și: Cine sunt sunt membrii trupei Bad Salsa, indienii de la „Românii au talent' 2023, care au primit Golden Buzz: „Nu ne așteptam”

Citește și: Dani Oțil, revoltat de minivacanța românilor de pe 24 ianuarie: „Dacă n-ai să le dai bani, dă-le zile libere'

Bilete de avion aproape gratis

Fie că ai o situația materială bună sau mai puțin bună, în ziua de azi, fiecare ban contează. Prețurile au explodat în ultimul an, ajungând să se dubleze sau chiar mai rău, astfel că economiile sunt binevenite în aceste momente. Oricine are nevoie de o vacanță, așa că dacă și tu vrei să te bucuri de una la bani mai puțini, este timpul să ții cont de aceste trucuri atunci când îți cumperi biletele de avion pentru sejurul tău.

Trei trucuri pentru a găsi cele mai bune oferte de pe piață

Când vine vorba de achiziționare biletelor, în plin sezon de vară, sunt exagerat de scumpe. Aceleași bilete, în aceeași destinație, le poți lua la un preț mult mai mic dacă te ghidezi după sfaturile oferite de către specialiști. Mai concret, cel mai important lucru este să îți programezi vacanțele de peste an în primele trei luni, respectiv ianuarie, februarie și martie. În această perioadă, companiile aeriene low cost lansează numeroase oferte, fiindcă cererea pentru bilete de avion este destul de redusă.

Cumpără biletele de avion noaptea sau în primele ore ale dimineții

Un alt aspect important este ora la care alegi să cumperi biletele de avion. Toată lumea își face timp pe parcursul zilei pentru a le căuta, îsnă prea puțini își sacrifică noaptea pentru așa ceva sau primele ore ale dimineții. Ei bine, specialiștii au dat un pont foarte bun. Conform experților, în timpul nopții sau la orele dimineții ai cele mai mari șanse să pui mâna pe bilete de avion mult mai ieftine, decât în orice altă perioadă din zi.

Dacă ai găsit un preț de avion bun, profită de el. Nu alege să îți iei și bagaj de cale, fiindcă acest lucru îți încarcă prețul biletul mult mai mult. Alege să îți iei la tine doar strictul necesar și ceea ce ai nevoie cu adevărat. Oricine își cumpără haine din vacanță așa că ar fi păcat să plătești de două ori bagajul de cală. Fă un efort și concentrează-te pe un bagaj de mână care să intre gratuit în prețul biletului respectiv, iar de banii respectivi cumpără-ți ceva din destinația unde o să mergi.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton