3 tehnici de manipulare feminină la care este cazul să renunți

Le-ai văzut în filme și poate le-ai testat cu succes pe unii parteneri. Însă pe alții nu funcționează și dăunează relației. E timpul să te oprești cu aceste metode de manipulare.

Dramatizarea


Drama queen care plânge din orice, este sensibilă și are o tendință acută spre exagerare. Un comportament care devine consumator serios de energie nu doar pentru tine cât și pentru celălalt.

Dacă inițial face orice să te împace este posibil ca după o vreme să devină imun, iar concluzia că nu îi pasă te va răni cu adevărat.

Citește și:

Ghid pentru o despărțire sănătoasă! Ce trebuie să faci dacă vrei să pui punct relației

Ți-e teamă să nu suferi din nou? Greșeli pe care le faci în relație, tocmai din această frică

Multiple nemulțumiri

Când ești mereu nemulțumită, nu-ți convine nimic partenerul va percepe asta drept o critică de care va fugi. Chiar dacă rămâne în relație e posibil să vezi cum treptat stă peste program la birou ori ieșirile cu băieții devin mult mai dese.

În plus, un bărbat care este stăpân pe sine și caută o parteneră cu care să facă echipă nu va ceda la variatele accese de nemulțumire, iar el chiar e posibil să părăsească relația.

Exces de atenție

Este foarte frumos să îl complimentezi pe celălalt cu gesturi de atenție, însă mare grijă la sufocare.

De asemenea e posibil ca mesajul transmis să fie că și tu la rândul tău aștepți dovezi nelimitate de atenție, ceea ce nu este foarte confortabil.

 

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton