Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp vor să facă din nou nunta, la un an de la divorț: ”Vor face doar la Starea Civilă”

 Stamen Diana
.

În urmă cu un an, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se despărțeau cu mare scandal. Acum, la un an de la divorț, cei doi pare că se pregătesc să facă nunta din nou. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat recent și sunt foarte fericiți împreună.

S-au căsătorit, au divorțat, iar acum vor să se căsătorească din nou. Abia s-au împăcat, dar Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp se gândesc din nou să se căsătorească, iar totul se întâmplă la un an de la divorț. Deși în acte nu mai sunt căsătoriți, Carmen și Culiță își spun 'soțioara mea' și 'soțiorul meu'. Cei doi au început să vorbească despre nuntă, iar spre surprinderea tuturor evenimentul ar putea avea loc anul viitor, a mărturisit un apropiat al cuplului.

'După ce Carmen și Culiță s-au împăcat au început să vorbească despre viitorul lor împreună. Și, normal, au decis să redevină soț și soție, așa că, anul viitor, vor face pasul. E adevărat, îl vor face doar la Starea Civilă, pentru că, la Biserică, sunt deja cununați. Dar, înainte de a merge la Starea Civilă, mai vor să facă și o slujbă la Biserică, pentru a-și reînnoi jurămintele și pentru sfințirea verighetelor', a spus un apropiat de-al celor doi, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Cine e sora lui Carmen de la Sălciua? Și Daniela se lansează în muzică: vor cânta o piesă împreună

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărţit cu scandal

Se pare că motivul divorţului este infidelitatea bărbatului. Carmen a declarat că şi-a iubit soţul şi încă mai are sentimente pentru el, dar nu poate trece peste trădarea lui. Carmen de la Sălciua susţine că ajunsese să se simtă doar o maşină de produs, nu o soţie iubită.

În timpul divorțului, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina.

'Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău!

Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!', a spus, la acea vreme Carmen de la Sălciua, pentru Cancan.

FOTO: Facebook

Carmen de la SălciuaCarmen de la Sălciua

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton