3 greșeli în cuplu pe care e bine să le eviți la început de relație

Vă întâlniți de puțin timp, dar fluturașii fac mare zgomot în stomac. Așa că ești tentată să pui în act niște lucruri, care, de fapt, mai mult dăunează. Ce greșeli în cuplu e bine să eviți.

Lasă analiza


Rolul de polițist îndepărtează orice bărbat, cu atât mai mult la început de relație. Dacă începi să îl chestionezi cine îl sună, cine îi dă mesaj și ce spune, unde e, ce a făcut în ziua în care nu v-ați întâlnit etc se va simți presat, controlat și cel mai probabil va da mulți pași în spate.

De asemenea, nu încerca să îi afli dosarul de la diferite persoane. Cu toții avem un trecut și am parcurs diferite etape ale vieții. Descoperă-l așa cum este în prezent.

Citește și:

Când e cu adevărat benefică în relație! Curiozitatea vă ajută să aveți un cuplu mai solid

Prietenie cu fostul iubit? Unde e cazul să tragi linie! Spre binele tău…

Atenție la planuri

Sunt și situații când oamenii se îndrăgostesc și se mută împreună după o săptămână, dar aceste cazuri sunt rare.

Dacă începi să plănuiești cu el Sărbătorile și e vară iar voi un cuplu de două luni… ar fi prematur. La fel și planurile de căsătorie, copii, case și mașini împreună.

Iar totul treptat, poate cine știe nu îți va mai place ție cum evoluează relația voastră… În plus, cu răbdare construiești ceva durabil.

Nu-l lași să fie bărbat

Castrarea psihologică trimite bărbatul în altă zonă în care el să se simtă masculin. De exemplu la job și așa începe să stea prea mult peste program, ori poate chiar într-o altă relație cu o femeie care nu îi răpește ce are el mai de preț: masculinitatea.

Chiar dacă tu ești puternică, independentă, stabilă financiar, cu o viață împlinită și perfect capabilă să te descurci singură, lasă-l să… te impresioneze, să te ajute, să te protejeze, să fie… bărbat.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton