3 fetișuri sexuale pe care nici nu știi că le-ai pus în practică

Spui că nu ai fetișuri sexuale, ori că ți se par potrivite mai mult pentru filmele deochiate? Sigur ai bifat cel puțin unul dintre acestea trei.

Somnofilia

Ești noaptea în pat cu iubitul tău. Te trezești, îi simți trupul, te uiți la el cum doarme și te apucă cheful de sex. Așa că îl trezești cum știi tu mai frumos.

Ori dormi liniștită, iar dintr-o dată te trezești în mijlocul unei partide de sex inițiată de partenerul tău când tu erai liniștită pe tărâmul viselor.

Sună cunoscut? Somnofilia înseamnă inițierea actului sexual când celălalt doarme sau excitarea prin trezirea cu diverse atingeri și mângâieri.

Citește și:

Ai copii? De ce este important să îți iei o vacanță doar pentru tine!

Nu te îngrijora! 3 lucruri bune care ți se întâmplă după divorț

Autaganistofilia

Cum a devenit celebră Kim Kardashian? De la un sex tape, corect? Acum spune-ți în gând adevărul: te-ai filmat vreodată făcând sex?

Dacă răspunsul este da, te încadrezi și în acest tip de fetiș sexual cu nume greu de pronunțat.

Dacryfilia

Sexul de împăcare este cel mai bun? E multă energie de consumat, pasiune toridă și nu înțelegi cum de la urlete și plâns în hohote se ajunge la sex.

Unii bărbați se excită atunci când văd că femeia din fața lor plânge. Probabil că asta le conferă un sentiment de putere, dominanță, iar testosteronul le explodează în corp…

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton