Ana Morodan: "Nu știu la alții cum se întâmplă, dar când mă gândesc la ale mele, nu prea îmi vine să pierd vremea pe la cafele"

 Adina Vilcea
.

Ana Morodan este un adevărat personaj, iar atunci când își face apariția într-un loc este imposibil să nu o remarci. Tot timpul în rochii și cu buzele roșii, Contesa digitală este la curent cu tot mișcă în modă. Noi am aflat cum a făcut primii bani din online și pe ce i-a cheltuit, dar și ce ar face dacă mâine ar dispărea internetul.

Cum ai făcut primii bani din online și pe ce i-ai cheltuit?

Abia ce mă mutasem în București, cu o valiză mică plină cu vise și rochii de secretară – mai puține paiete, mai puține pene și diamante deloc – , și m-a contactat un brand de cosmetice să-mi propună o micuță campanie'. Și când spun micuță, vreau să înțelegeți că nici fee-ul nu era vreunul impresionant, dar mi-a prins bine la vremea respectivă. Nu știam dacă să plătesc o lună de chirie în plus sau să-mi cumpăr o rochie nouă, însă am avut un moment de inspirație și m-am gândit că ar fi mai bine să-i investesc tot în blog, așa că m-am dus chiar în ziua aia la agenția de branding și cool hunting cu care lucrez și astăzi și le-am zis: am bani, să ne punem pe treabă! J

Ce faci dacă mâine dispare internetul?

Îmi dau ochii peste cap și fac o dramoletă, că nu poa să treacă un astfel de eveniment fără o scenetă à la Morodan. Apoi îmi pun un pahar de gin, îmi fixez o țigaretă în IQOS Stick și râd de crăp. Hai, Doamne-ajuta, că nu mai trebuie să mă pozez!'.
Îmi văd în continuare de proiectele de televiziune pe care le-am început, shop-ul online o să devină o pravălie classique&chic, un loc splendid de întâlnire pentru cucoane, MORODAN. La Contesărie”, cu rochii, perle și volane, plus picanterii&bârfette, gin și tutun fin. Și în loc de un eveniment MAP/an, mă apuc să fac câte unul săptămânal! Net să nu fie, ca idei avem destule!

Ce cred parinții tăi despre ocupația ta?

Ca ardeleanul care vede girafa: no, așa ceva nu există!”

Ai primit propuneri indecente online?

Niciuna care să mă facă să mă simt Demi Moore în filmul cu pricina.

Ce cheltuieli lunare presupune meseria de blogger?
Nu știu la alții cum se întâmplă, dar când mă gândesc la ale mele, nu prea îmi vine să pierd vremea pe la cafele. Până la urmă, obrazul subțire – și blogul de success – cu cheltuială se ține! Am cheltuieli cu chirii, protocoale, implementări și consumabile la birou, o asistentă personală full time, agenția de branding cu care colaborez lunar și 9 oameni in house la care le plătesc salarii. Nu mai vreau să mai continui, că mă iau angoasele. Mă duc să beau un gin. Pa!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton