Horoscopul lunii septembrie. Ce zodii vor avea noroc și ce zodii trebuie să fie precaute

 Cica Cristina
.

BERBEC

La începutul lunii, stai ceva mai prost la capitolul comunicare și este posibil să izbucnească unele conflicte în familie sau chiar și la locul de muncă. Încearcă să dai dovadă de ceva mai multă răbdare. Urmează, apoi, o perioadă liniștită.

TAUR

Septembrie este despre familie! Te aduni de pe drumuri și petreci mai mult timp cu cei dragi. Îți încarci astfel bateriile și te pregătești de provocările toamnei. Nu permite nemulțumirilor de moment să escaladeze în conflicte majore, liniștește-te!

GEMENI

Treci la fapte, pentru că astrele te susțin, fie că vorbim despre o persoană de care ești îndrăgostită de ceva timp, fie despre zona profesională. Începuturile nu sunt ușoare, dar pot fi frumoase și de bun augur, dacă lași teama de nou deoparte!

RAC

Începutul toamnei este ideal pentru odihnă! Vii după o perioadă agitată, grea, atât în plan personal, cât și profesional, și este vremea să te oprești puțin, pentru că, oricât ai fi tu de luptătoare, tot ai nevoie să iei o pauză.

LEU

Ai adunat multă furie și o serie de nemulțumiri pe care nu le mai poți ține în frâu, iar septembrie se anunță luna în care răbufnești. Fă-o cât poți de diplomat, totuși, pentru că riști să dărâmi tot ce ai clădit cu doar câteva vorbe spuse la nervi!

FECIOARĂ

Învață să spui nu în această perioadă!Riști să ajungi la epuizare și să te consumi exagerat, atât psihic, cât și fizic, dacă nu apelezi la „nu-ul magic pe care toți trebuie să-l scoatem din mânecă, la un moment dat. Nu-ți neglija sănătatea!

BALANȚĂ

Ești mai interesată ca oricând de partea spirituală a vieții, cauți să cunoști cât mai multe despre ceea ce înseamnă dezvoltarea personală și simți că scopul vieții este despre a fi, mai mult decât despre a avea. Nu uita, echilibrul este cheia, totuși!

SCORPION

Pentru tine și restul semnelor de apă se anunță o lună ceva mai dificilă, cu unele tensiuni emoționale și stări de nervozitate exagerate, însă învață să te calmezi. Nu rezolvi nimic dacă acționezi sub imperiul stresului, gândește de două ori înainte de a deschide gura!

SĂGETĂTOR

Sănătatea trebuie să fie în topul priorităților tale! Odihnește-te suficient, îndepărtează presiunile din jurul tău și încetinește-ți ritmul de viață. Eșt obișnuită să fii activă și să te neglijezi, însă în septembrie ai mare grijă de tine!

CAPRICORN

Îți faci ordine între prieteni! Realizezi care persoane merită păstrate aproape și care nu, un soi de detoxifiere socială. Venus te susține în relațiile amoroase. Așadar, unii pleacă, alții vin în jurul tău și se anunță un sfârșit de an interesant pentru tine!

VĂRSĂTOR

Septembrie este despre autodisciplină și analiză. Tragi linie, pui în balanță plusurile și minusurile acestui an și iei decizii, însă nu fi prea dură cu tine! Toată lumea greșește, dar, cel mai important, nu te întoarce în trecut, orice ar fi!

PEȘTI

Datorită influenței lui Venus, acorzi o mare importanță relațiilor amoroase și ești dispusă să faci orice pentru ca acestea să fie în armonie. Totuși, nu-i permite partenerului să profite de toleranța ta și impune-i punctul de vedere, chiar și fără ceartă.

Sursa foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton