Horoscopul lunii octombrie. Zodiile cărora le surâde norocul în dragoste și la bani

 Cica Cristina
.

BERBEC

Amâni de ceva timp planuri, visuri… ți-a fost teamă de necunoscut sau de eșec, însă astrele te asigură că a venit momentul să-ți pui în practică dorințele. Fie că este vorba despre schimbarea locului de muncă, a casei sau a partenerului, acum e timpul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

TAUR

Se anunță investiții serioase pentru tine, unele inutile, așa că nu cheltui exagerat. Îți dorești de mult timp o casă, însă analizează bine piața înainte să investești. Atmosfera în familie este una liniștită, pare că a dispărut tensiunea de până acum.

GEMENI

Problemele de la locul de muncă se rezolvă cu calm și detașare. Oricât de mult ai vrea să dai cu ușa, liniștește-te, că totul va trece și vei vedea cu alți ochi situația. Vei primi o mână de ajutor de unde nu te aștepți și lucrurile se schimbă. În bine!

RAC

Ești pusă pe fapte mari în octombrie! Simți nevoia unor schimbări, de la cele care țin de casă până la comportament, atitudine, planuri de viitor. Nu te mai mulțumește nimic din ceea ce ai și vrei să pornești pe un nou drum, atât profesional, cât și amoros.

LEU

Conștientizezi mai mult decât oricând problemele și lipsurile pe care le ai în viața de familie sau în carieră și simți că este momentul să pui punct la ceea ce nu mai funcționează. Mai acordă, totuși, o șansă, cântărește bine deciziile!

FECIOARĂ

Octombrie este, pentru tine, luna în care realizezi cât de mult iubești banii. Pui orice alt capitol din viața ta pe locul doi și te concentrezi pe noi metode de a-ți crește veniturile, iar ideile nu întârzie să apară. Pregătește-ți portofelul!

BALANȚĂ

Este luna ta și astrele complotează să ți-o facă minunată! Dragostea îți bate la ușă, banii apar chiar și când nu te aștepți, totul este parcă prea frumos ca să fie adevărat. Dar este! Nu rata oportunitățile, profită din plin de șansele care ți se dau și implică-te trup și suflet!

SCORPION

Stai ceva mai prost cu nervii în perioada asta, însă fă apel la toate tehnicile posibile de calmare, pentru că iritabilitatea exagerată nu face decât să-ți strice relațiile cu toată lumea. Aleargă în jurul blocului, ascultă muzică relaxantă, citește. Nu te enerva!

SĂGETĂTOR

Luna nouă de pe 13 ar fi un moment minunat pentru a începe un nou proiect legat de dorințe vechi pe care nu ai îndrăznit să le pui în practică până acum. Astrele te susțin în tot ceea ce întreprinzi. Sfârșitul lunii vine cu emoții și pe zona romantică.

CAPRICORN

Este luna ta norocoasă! Totul îți merge ca pe roate, pare că astrele te ocrotesc și n-ai nicio piedică în orice ai face, așa că nu rata această șansă rară. Nu mai amâna proiectele, vacanțele, relațiile la care te gândești de mult prea mult timp.

VĂRSĂTOR

Este timpul pentru studii noi, pentru călătorii sau pur și simplu să interacționezi cu oameni noi. Nu neglija semnele pe care ți le trimite Universul și nici sfaturile primite aparent întâmplător de la anumite persoane. Cineva, acolo Sus, te iubește!

PEȘTI

Simți nevoia să te retragi puțin din tumultul vieții, să te izolezi tu cu gândurile și planurile tale! Ai trecut prin perioade agitate, care par să te fi secat de energie, și acum este momentul perfect să-ți încarci bateriile!

Sursa foto: pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton