Dieta ținută de Elizabeth Hurley, la 55 de ani! Respectă cu sfințenie trei reguli

 Cica Cristina
.

Are 55 de ani, dar nimeni nu îi dă această vârstă! Dimpotrivă! Are o siluetă de invidiat și se menține așa de ani buni. Iată care îi sunt secretele și ce face pentru a avea un trup zvelt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elizabeth Hurley este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood pentru discreția și modestia sa. De asemenea, nu puțini sunt cei care îi admiră silueta zveltă. Diva a spus și ce anume face pentru a arăta așa.

În primul rând, a ales să opteze pentru un stil de viață sănătos încă din urmă cu aproape 30 de ani, dat fiind că și-a pierdut bunica, răpusă de cancer la sân. De atunci, a depus toate eforturile posibile pentru a trăi sănătos. Lucru care se și vede!

Citește și: Cătălin Scărlătescu, declarații surprinzătoare despre debutul în televiziune, în urmă cu 10 ani:„Mi-a fost frică. În primul an am păstrat și locul de muncă pe care îl aveam'/ EXCLUSIV

Elizabeth Hurley respectă trei reguli de bază: face sport în aer liber, consumă alimente în stare proaspătă și acordă timp activităților care o relaxează.

Un alt ritual respectat de vedetă este să bea două pahare cu apă caldă în fiecare dimineață.

Citește și: Laura Lavric și-a executat silit sora:„Nu vreau să o iert!' / De la ce a izbucnit scandalul

Ce mănâncă Elizabeth Hurley

Dacă în trecut Elizabeth Hurley a urmat dieta în funcție de grupa sanguină, acum optează pentru o nutriție holistică. Mănâncă echilbrat și a învățat să se bucure de ceea ce consumă, iar rezultatele sunt de-a dreptul remacabile: 'Am învățat să mă relaxez. Să renunț la telefon în timp ce mănânc și să mă bucur cu adevărat de ce am în farfurie. Digestia mea s-a îmbunătățit semnificativ după ce am urmat sfaturile specialiștilor„, a declarat ea.

Elizabeth-Hurley-1Elizabeth-Hurley-1

În afară de cele două pahare cu apă, vedeta consumă la micul dejun un iaurt grecesc, o banană și puțină miere. La prânz are în meniu doar o supă de legume, iar la cină pui la grătar și multe legume.

Citește și: Tommy DeVito a murit de Covid-19.Cântărețul și-a găsit sfârșitul într-un spital din Las Vegas

Pe lângă alimetație, acordă o atenție deosebită sportului, realizând o serie de exerciții pentru toate grupurile de mușchi, majoritatea în aer liber.

Sursa foto: Hepta, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton