Horoscopul lunii octombrie 2015

 Florentina Liutic
.

Balanță 23.09-23.10

Mai ales în prima parte a intervalului vei simți o nevoie acută de liniște și relaxare. Petrece tot timpul liber pe care îl ai în compania familiei și a prietenilor dragi pentru a-ți reîncărca bateriile. Din punct de vedere financiar se întrevăd câteva șanse de câștig suplimentar la locul de muncă. Gestionează-ți bugetul cu înțelepciune.

 

SCORPION 24.10-22.11

În octombrie, mai ales după data de 9, când Mercur va termina perioada de retrogradare, vei resimți o relaxare pe toate planurile. Începutul toamnei a fost destul de provocator pentru tine, însă de acum îți vei redobândi buna dispoziție.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Pentru tine, cuvântul de ordine în această lună, mai ales în cea de a doua parte a intervalului, va fi efervescență. Vei avea parte de tot felul de surprize plăcute sau vizite neașteptate din partea prietenilor și persoanelor dragi din familie.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

Se recomandă o încetinire a ritmului, mai ales că în ultimul timp ai fost destul de agitat atât acasă, cât și în plan profesional. Deși încerci să rezolvi mai multe lucruri în același timp, pe termen lung va fi mai eficient să reduci puțin viteza.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

Te pregătești pentru un moment foarte important din viața ta. Fie că e vorba despre cumpărarea unei case, oficializarea relației cu persoana iubită sau chiar nașterea unui copil, cert este că octombrie îți va aduce emoții foarte puternice.

 

PEȘTI 19.02-20.03

Din punct de vedere social, vei traversa o perioadă foarte plină. Vei primi invitații la tot felul de evenimente, vei cunoaște oameni noi sau vei reîntâlni vechi cunoștințe și vei pune bazele unui nou proiect. Stabilește cu atenție toate detaliile.

 

BERBEC 21.03-20.04

Se poate ca una dintre rudele mai îndepărtate să treacă printr-un moment mai dificil, fapt ce te va întrista destul de mult. Încearcă să-i fii alături cum poți, însă nu-ți neglija responsabilitățile personale. Partenerul de viață are și el nevoie de atenția ta.

 

TAUR 21.04-21.05

Din când în când ar fi bine să te oprești puțin din ritmul alert al vieții cotidiene și să-ți analizezi atât punctele forte, cât și pe cele slabe. Încearcă să descoperi ce aspecte poți îmbunătăți și concentrează-te asupra lor.

 

GEMENI 22.05-21.06

Cineva din anturajul apropiat va face o serie de comentarii care te pot afecta. Încearcă să ignori micile răutăți și vei vedea că aceasta este cea mai bună atitudine. Astfel, îți vei descuraja adversarii să te mai provoace.

 

RAC 22.06-22.07

Vei fi pus în situații destul de neplăcute, mai ales în zona profesională, din care vei ieși basma curată doar dacă vei da dovadă de foarte multă diplomație. Nativii singuri vor avea parte de o întâlnire romantică neașteptată.

 

LEU 23.07-23.08

Unul din partenerii profesionali îți va solicita ajutorul într-o chestiune importantă. Alege cu grijă cea mai eficientă strategie și implementeaz-o fără întârziere. Rezultatele vor fi foarte satisfăcătoare.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Unul din cele mai importante aspecte luna aceasta este gospodăria. Te vei ocupa cu diverse reparații, vei aduce diverse îmbunătățiri locuinței tale, iar la final vei fi mulțumit de munca realizată. Financiar, totul se va face cu un buget minim.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton