Horoscopul ghinionului. Cele mai ghinioniste zodii și ce trebuie să facă pentru a atrage norocul

 Dumba Gabriela
.

De ce unii au tot norocul din lume și alții mai deloc? De ce unii primesc pe tavă totul și alții trebuie să muncească din greu și chiar și atunci se lovesc de ghinioane? Pentru că da, unele zodii sunt mai ghinioniste decât altele. Vezi dacă te numeri și tu printre semnele din horoscopul ghinionului și ce trebuie să faci să atragi noroc!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Poți să fii cel mai bun și degeaba dacă n-ai un pic de noroc sau, viceversa, la barza chioară îi face Dumnezeu cuib. În cazul unora, chiar dacă nu depun nici un efort, totul le merge strună și aceștia sunt oameni născuți sub zodii norocoase. Pe când alții, sunt atenți la toate detaliile, fac totul ca la carte, nu omit nimic din ce i-ar putea duce spre succes și totuși ghinionul își face loc!

Cele mai ghinioniste zodii: Gemeni

Gemenii sunt duali, evident, iar această lipsă de stabilitate atât fizică, dar și psihică, le poate pune bețe în roate când le e lumea mai dragă. Se lasă în voia sorții, doar că soarta nu este mereu generoasă cu ei.

Au nevoie să muncească și mai mult decât alții pentru că nu le pică nimic din cer, dar pe cât de prost sunt aspectate astrele pe harta norocului lor, pe atât de încăpățânați și muncitori sunt. Când își doresc ceva, pot muta munții, iar asta mai echilibrează, cumva, ghinionul care îi însoțește în orice întreprind.

Orice zodie ar fi renunțat în fața unui șir atât de lung de ghinioane, însă nu și Gemenii. Lucrurile nu se întâmplă conform planurilor tale, dar nu renunți niciodată și ai puterea de a-i determina și pe alții să facă întocmai!

Citește și: Horoscopul norocului. Care sunt cele mai norocoase zodii, atât la bani, cât și în dragoste

Cele mai ghinioniste zodii: Balanța

Balanțele cântăresc prea mult înainte de a lua decizii și, de multe ori, pierd timp prețios și, implicit, oportunități, șanse, noroc. S-ar putea spune că și-o fac cu mâna lor. Nu au neapărat ghinion, cât atrag situații proaste și finaluri nefericite tocmai pentru că sunt veșnic indecise, n-au încredere în forțele și hotărârile proprii.

Tot timpul întreabă-n stânga și-n dreapta și măsoară de 10 ori înainte să taie. Și, din păcate, taie prost pentru că tocmai lipsa lor de curaj atrage energie negativă. Ai grijă că ceea ce gândești atragi! – ar trebui să-și lipească Balanțele pe frigider.

Partea proastă e că sunt atât de obișnuiți să le meargă prost, încât de multe ori nici nu mai fac efortul să le iasă bine. Își asumă un final prost și se culcă pe-o ureche la gândul că vor da greș orice ar face, doar că nu este chiar așa! Terapii menite să le crească încrederea în ei, meditații, rugăciuni, poate chiar un psiholog i-ar ajuta să depășească această gândire fatalistă și să fie mai optimiși, mai pozitivi, mai orientați spre bine și frumos. Astfel ar atrage și un dram de noroc!

Citeste si: Neti Sandu a făcut previziuni pentru anul 2021: „Regulile vor fi altele, dar și starea noastră va fi diferită'

Cele mai ghinioniste zodii: Pești

Peștii cheltuie în neștire pe lucruri care nu le sunt de folos și niciodată nu par să învețe ceva din aceste situații. Poate ar trebui să se lase îndrumaţi de alte persoane la cumpărături, unele norocoase acest domeniu pentru că sunt recunoscuți pentru alegerile lor foarte nereușite.

Nu poţi lua decizii rapid, ceea ce te poate face să pierzi oportunităţi grozave. Îţi creezi singură probleme şi atragi ghinionul de partea ta din cauza faptului că nu eşti în stare să îţi planifici nimic dinainte şi laşi totul pe ultima sută de metri. Ai prea puțină încredere în tine, iar asta te face nesigură și gestionezi foarte greu situațiile stresante. Trist este că atunci când te vezi în faţa faptului împlinit clachezi și foarte greu te remontezi.

Ghinionul este, în fond, o energie negativă care este atrasă, ca un magnet, de ceea ce tu transmiți. Așadar, orice Pește trebuie să știe că un gând negativ atrage o consecință similară. Prin urmare, dacă vă lasă mașina în pană în drum spre vacanță, vă moare laptopul în timpul unei ședințe importante, se rupe cheia în broască la miezul nopții sau țeava de la baie se sparge în noaptea de Revelion, analizați ce gânduri ați avut în perioada cu respectivele „ghinioane”.

Străduiți-vă să fiți mai pozitivi, mai optimiști, să gândiți frumos, să vă delimitați de acțiuni care coboară vibrația (ură, răzbunare, trivialități, bârfă, etc) și spuneți o rugăcine, faceți o meditație, practicați recunoștința (nr. trei minute pe zi spuneți „sunt recunoscător pentru…” și puneți pe linia punctată toate părțile bune din viața voastră, inclusiv acelea că vă treziți într-un pat cald, că aveți mâncare în frigider, că aveți vedere, miros, auz, două mâini, două picioare, etc)!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton