Andreea Esca a dezvăluit cât a fost primul salariu, prima oară când s-a angajat. Ce și-a cumpărat din banii câștigați

 Cica Cristina
.

Andreea Esca a vorbit pentru prima dată despre primul salariul pe care l-a primit. Vedeta de la PRO TV a dezvăluit și ce a făcut cu banii câștigați.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca a fost invitată la emisiunea moderată de Cătălin Măruță, care astăzi împlinește 13 ani. Andreea Esca a prezentat, cu această ocazie, 13 fotografii pe care nu le mai făcuse publice până acum.

Fotografiile cu prezentatoarea de știri de la PRO TV au făcut furori, fie că erau din copilărie, adolescență sau de când era deja angajată.

Citește și: Ce fac George Burcea și Viviana Sposub, infectați cu COVID-19, în izolare:„Nu vedem filme de dragoste, facem noi destulă'

La rândul lui, Cătălin Măruță, care a purtat o ținută recreată, aproape identică cu cea din prima emisiune, a prezentat, în paralel, fotografii din cei 13 ani de emisiune.

În timp ce se uitau peste fotografii, Andreea Esca a povestit și care a fost primul său salariu. Vedeta câștiga la început 100 de lei. De asemenea, prezentatoarea a spus și ce a făcut cu banii câștigați.

Citește și: Florin Pastramă o acuză pe Brigitte că s-a căsătorit cu Ilie Năstase pentru bani. Reacția ei:'L-am iubit, pentru mine Ilie a fost totul'

Andreea-Esca-1Andreea-Esca-1

Andreea Esca și-a dat primul salariu, pe vremea când era la liceu, pe o pereche de cercei și nu regretă!

'Cred că 100 de lei. Am făcut figurație într-un film pentru copii. M-am dus cu ei la magazinul Eva, de unde mi-am cumpărat cercei', a spus Andreea Esca.

Andreea Esca, declaraţii despre salariul de la PRO TV

Prezentatoarea TV a fost de-a lungul timpului destul de discretă în ceea ce priveşte veniturile pe care le încasează de la PRO TV. Toţi au fost curioşi să afle cât încasează pentru a prezenta ştirile de luni până vineri, de la ora 19.00. În presă au apărut diferite sume, însă vedeta nu le-a confirmat.

Citește și: Adriana Stere de la PRO TV este însărcinată pentru a cincea oară:a făcut fertilizare in vitro. Ce sex are bebelușul

Andreea Esca a recunoscut, totuși, că urăşte să fie întrebată despre salariul său, motiv pentru care nu a dezvăluit niciodată suma pe care o încasează lunar. Mai mult, ea a dezmințit mereu sumele de zeci de mii de euro care s-au vehiculat de-a lungul timpului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton