Horoscop - Iulie 2011

 Revista VIVA
.

Sagetator

Esti irascibil si nu ai rabdare sa faci mai nimic din ceea ce-ti propui. Activitatile riscante ar putea avea urmari neplacute, asa ca da dovada de prudenta. Relatia cu prietenii ar putea fi consolidata in aceasta perioada. Este posibil ca o persoana din anturajul apropiat sa aiba un succes profesional ceea ce te va incanta si pe tine. La serviciu va fi o atmosfera placuta si chiar daca va trebui sa faci eforturi mari, vei avea rezultate bune. Relatia cu partenerul de viata va fi ceva mai tensionata si ar fi bine sa eviti discutiile in contradictoriu.

Capricorn

In continuare esti obligat sa faci eforturi mari pentru a te descurca, mai ales in plan profesional. Pe de alta parte, sansa de a avea succese in plan sentimental este din ce in ce mai mare si acest lucru compenseaza nemultumirile cotidiene. Relatia cu fiinta iubita se va imbunatati, iar propunerile pentru activitatile de divertisment nu vor lipsi. Din fericire, beneficiezi de o excelenta putere de munca si reusesti sa faci fata tuturor cerintelor. Totusi, o ora in plus de odihna nu-ti poate face decat bine.

Varsator

Acasa vei beneficia de o perioada relaxata asa ca orice moment petrecut in familie va fi unul deosebit de placut. Parintii ar putea avea o realizare care-ti va aduce si tie multa bucurie. In cazul in care doresti sa faci unele cumparaturi in camin sau poate o reamenajare, sansa va fi de partea ta. Energia fizica si initiativa te vor insoti pe tot parcursul lunii. Vei fi dornic sa te implici in tot felul de activitati ceea ce nu te va obosi. In plan sentimental te bucuri de aprecierea persoanelor de sex opus si n-ar fi exclus sa faci o cucerire.

Pesti

Esti optimist si increzator, dar, din pacate, ceva mai irascibil decat in mod obisnuit. Din punct de vedere mental vei functiona la parametri maximi si astfel vei avea rezultate excelente. Irascibilitatea de care dai dovada te-ar putea pune in situatia de a avea tot felul de controverse cu parintii sau alte rude apropiate. Situatia financiara nu este multumitoare, dar reusesti sa te descurci mai bine in aceasta luna decat pana acum. Oportunitatile de distractie nu vor lipsi si acestea te vor ajuta sa depasesti mai usor starea de irascibilitate.

Berbec

Ai in fata o perioada agitata, cel putin din punct de vedere profesional. Pe de-o parte, conjunctura generala te favorizeaza, dar, pe de alta parte, vei fi stresat de toate aceste schimbari. Relatia cu partenerul de viata are sanse sa se imbunatateasca cu conditia sa nu dai curs pornirilor impulsive. Starea generala va fi buna, iar energia fizica si cea mentala se vor imbina fericit permitandu-ti sa te descurci cu proiectele in care te-ai implicat. Situatia financiara este favorizata in aceasta luna, asa ca ai putea obtine unele castiguri.

Taur

Jupiter te protejeaza si in aceasta luna, asa ca ai toate sansele sa realizezi ceea ce-ti propui. Relatia cu colegii de serviciu va fi ceva mai dificila, dar pana la urma vei reusi sa te intelegi si cu ei. Vei avea multa putere de munca si o buna capacitate de concentrare, ceea ce te va ajuta sa-ti pui proiectele in practica. Activitatile sociale iti vor da ocazia sa cunosti persoane intersante care te vor sprijini in masura in care vei avea nevoie. Comunicarea cu partenerul de viata se va imbunatati pe tot parcursul lunii.

Gemeni

Se pare ca nu vei avea timp sa te plictisesti si te vei implica in tot felul de activitati, insa iti va lipsi rabdarea de a le duce la bun sfarsit. De energie fizica nu vei duce lipsa si ar fi de preferat sa o folosesti mai ales pentru activitatile practice, care-ti vor da posibilitatea sa fii mai eficient. Unul dintre prietenii tai ar putea avea o neplacere, dar n-ar fi exclus nici ca o persoana din anturajul apropiat sa iti faca unele reprosuri.

Rac

Conjunctura generala este favorabila si nu-ti va fi greu sa te descurci. Pentru problemele cu care te-ai confruntat pana acum ar putea sa apara unele rezolvari ceea ce te va ajuta sa fii mai relaxat. In schimb, starea fizica nu va fi nemaipomenita caci vei obosi repede si ar fi bine sa-ti pastrezi ceva mai mult timp pentru odihna. Popularitatea ta este in continua crestere si de aceea, oriunde te vei duce, vei fi simpatizat si sustinut. In plan profesional este posibil sa apara oportunitatea unor schimbari de mai mare anvergura si nu este cazul sa te grabesti cu luarea deciziilor.

Leu

Va trebui sa muncesti destul de mult, dar, pe de alta parte, vei avea posibilitatea sa finalizezi o activitate importanta pentru tine. Din punct de vedere profesional sansa va fi de partea ta pe tot parcursul lunii si vei reusi sa faci lucruri deosebite. Este posibil chiar sa ti se dea noi sarcini de serviciu, semn ca esti apreciat. In schimb, daca vei dori sa pleci intr-o calatorie este posibil sa apara probleme legate de mijlocul de transport sau de actele necesare.

Balanta

Esti destul de nemultumit de faptul ca totul iti iese greu si incet, dar poti sa ai incredere caci la inceputul lunii sansa de a finaliza o activitate importanta este mare. Energia fizica te va sustine intr-o mare masura si vei reusi sa gasesti solutii pentru unele din problemele mai complicate. Si in familie se va petrece un eveniment care-ti va permite sa privesti cu mai multa incredere spre viitor. Este posibil ca o ruda apropiata sa aiba un castig ce se va rasfrange pozitiv si asupra ta.

Fecioara

Calitatile mentale sunt la limita maxima asa ca activitatile intelectuale in care te vei implica vor avea succes. Din pacate, vei fi cam irascibil si inclinat spre impulsivitate. Incearca sa-ti orientezi energia spre activitatile prioritare. Relatia cu prietenii te va ajuta sa depasesti intr-o oarecare masura starea de irascibilitate ce te va caracteriza in aceasta perioada. Oricum, te vei bucura de simpatia celor din jur si nu-ti va fi greu sa-i convingi sa-ti accepte punctele de vedere.

Scorpion

Relatia cu partenerul de viata se imbunatateste constant. Este o perioada in care chestiunile sentimentale vor fi deosebit de importante pentru tine si n-ar fi exclus sa primesti o cerere in casatorie. Calatoriile vor fi favorizate pe tot parcursul lunii, indiferent de scop si de durata. Numai gandul ca vei pleca la drum te va relaxa. Colaborarile se vor dovedi si ele avantajoase din punct de vedere financiar. Este posibil sa primesti o propunere deosebit de tentanta, care te va incanta peste masura.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton