O noua editie limitata de la Tchibo Exclusive

 Revista VIVA
.

Tchibo Exclusive Origins si National Geographic Traveler iti deschid pofta pentru calatorii.

O noua editie limitata de la Tchibo ExclusiveTchibo Exclusive Origins Guatemala si Tchibo Exclusive Origins Brazil impreuna cu National Geographic au pregatit o noua editie limitata pentru aceasta vara: doua pachete de cafea din Brazilia si Guatemala si cadou ghidul special de calatorii National Geographic Traveler: 50 de locuri de vazut intr-o viata.

Vei savura gustul autentic al sortimentelor de cafea 100% Arabica, Tchibo Exclusive Origins Guatemala si Tchibo Exclusive Origins Brazil, alaturi de povestile celor mai interesante 50 de locuri de pe Pamant, transpuse de National Geographic Traveler.

Tchibo Exclusive Origins Guatemala este o cafea aromata, cu note delicate de mirodenii exotice, bine echilibrate, conferite de solul vulcanic caracteristic tarii de origine.

Tchibo Exclusive Origins Brazil este o cafea cu aroma plina, catifelata, rotunjita de notele de nuca datorate climei tropicale si solului lutos pe care creste.

Pachetul special de calatorie contine doua pachete de cafea prajita si macinata de 250 g si ghidul National Geographic Traveler si este disponibil in toate tipurile de magazine, moderne si traditionale, pana la finalul lunii august.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton