Horoscopul lunii august - Nativii Capricorn își găsesc mare dragoste, iar Berbecii stau bine financiar

 Stamen Diana
.

Luna august vine cu o mulțime de vești pentru toate zodiile. Se anunță numai vești bune pentru cei născuți în zodia Rac, iar pe plan amoros Capricornii sunt norocoșii zodiacului.

BERBEC 21.03-20.04

Pentru Berbeci, luna august vine cu bani şi cu realizări profesionale. Proiectele începute în urmă cu câteva luni vor avea parte de succesul mult aşteptat. Este perioada perfectă pentru călătorii. Şi pe plan amoros Berbecii sunt bine aspectaţi.

TAUR 21.04-20.05

Taurii vor avea parte de un august plin de pasiune, iar dacă marea dragoste nu a bătut încă la uşă, acum este momentul să o facă. Sentimental, veți trăi emoţii intense şi este posibil ca relaţiile stabilite în această lună să dureze ani de zile sau chiar toată viaţa.

GEMENI 21.05-21.06

Atenţie la gelozie! Nu sunteţi în apele voastre şi este foarte posibil să faceţi din ţânţar armăsar şi să spuneţi cuvinte pe care mai târziu le veţi regreta. Păstraţi-vă controlul și analizaţi-vă gândurile înainte de a vă exprima, verbal, nemulţumirile!

RAC 22.06-22.07

Vă așteaptă surprize dintre cele mai plăcute. Ce-a fost mai greu în acest an a trecut, iar ultima lună de vară vine cu linişte, dragoste cât cuprinde şi chiar mai mulţi bani decât vă aşteptaţi. Atenţie la sănătate însă! Mâncaţi cu moderație şi faceţi mai multă mişcare!

 

 

LEU 23.07-22.08

Renunţaţi la anumite activităţi care vă consumă psihic foarte mult, deoarece, în timp, sănătatea voastră va avea de suferit. În această lună, ar trebui să vă debarasaţi nu doar de activităţile care vă fac rău, ci şi de oamenii care vă fură din energie.

FECIOARĂ 23.08-22.09

Evitaţi certurile! Dacă simţiţi că discuţia se a- prinde, retrăgeţi-vă înainte să izbucnească un incendiu, pentru că, mai târziu, veţi avea de regretat! Partea bună este că staţi foarte bine cu sănătatea, iar acest lucru vă ajută să mutaţi munţii din loc.

BALANȚĂ 23.09-22.10

Pentru Balanţe se anunţă un august patronat de Cupidon. Planetele sunt atât de bine aspectate pentru voi, încât este imposibil ca dragostea să nu vă bată la uşă, chiar dacă aţi încetat să mai speraţi la asta! Şi profesional totul va fi de la foarte bine în sus pentru voi!

SCORPION 23.10-21.11

În această lună simţiţi mai mult decât oricând nevoia de afirmare. Atenţie la felul în care o faceţi, pentru că în august, mai mult decât oricând, aveţi nevoie de diplomaţie. Fiţi responsabili şi cu finanţele, fiindcă pot apărea pierderi financiare dacă vă risipiţi economiile!

SĂGETĂTOR 22.11-20.12

Aveţi mare grijă cum şi cât cheltuiţi în această lună! Ghinioanele sunt la tot pasul, aşa că banii se pot duce pe apa sâmbetei, dacă nu sunteţi atenţi la investiţii. Nici sentimental nu staţi foarte bine şi sunt şanse să vă întoarceţi într-o poveste din trecut!

CAPRICORN 21.12-19.01

O persoană va intra în viaţa voastră. Se anunţă, aşadar, surprize cum nu se poate mai frumoase, pe plan amoros, pentru voi! Nu rataţi această întâlnire, deoarece are toate datele pentru o legătură puternică pe viitor, menită să vă schimbe viaţa!

VĂRSĂTOR 20.01-18.02

O stare de nelinişte vă poate cuprinde în această lună, însă, cu puţin calm, o să treceţi cu bine peste. Veşti bune, totuşi! Sunt şanse de câştig, iar sentimental sunteţi cum nu se poate mai bine văzuţi de astre.

PEȘTI 19.02-20.03
Nu luaţi decizii pripite! Cântăriţi bine situaţia, analizaţi şi reanalizaţi înainte să luaţi o hotărâre pentru viitor. Sunt şanse să greşiţi drumul şi reconfigurarea traseului vă poate secătui inutil de energie, timp şi sentimente. Multă grijă, aşadar!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton