Horoscop 28 martie 2021. Zodiile care au parte de relaxare

 Mirea Roxana
.

Horoscop 28 martie 2021. Este timpul pentru relaxare și distracție, dar nu toate zodiile au parte de un sfârșit de săptămână în care să își încarce bateriile. Satisfacțiile financiare vor fi și ele pe măsura eforturilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 28 martie 2021 Berbec

Chiar dacă este sfârșit de săptămână, nu ai parte de liniște. Ai niște proiecte care trebuie neapărat terminate. Practic, relaxarea este înlocuită cu muncă. Însă, eforturile tale vor fi răsplătite, iar șefii vor aprecia rezultatul final.

Horoscop 28 martie 2021 Taur

A fost o săptămână grea și istovitoare. Ai muncit foarte mult, iar acum este timpul să te destinzi. Meriți din plin această pauză. Astrele sunt de partea ta și vei avea parte de o zi plină de liniște sufleteasă. Roadele muncii tale se cunosc. Meriți să te relaxezi puțin.

Horoscop 28 martie 2021 Gemeni

Acest sfârșit de săptămână te găsește acasă, alături de cei dragi. Chiar dacă poți lua o pauză de la munca de birou, tot se mai găsește câte ceva de făcut pentru cei ai casei.

Horoscop 28 martie 2021 Rac

Vei avea parte de vizite astăzi, dar și tu, la rândul tău, va trebui să tregi pragul celor dragi. Va fi un mod plăcut de a-ți petrece ziua înainte de începutul unei alte săptămâni încărcate. Compania persoanelor dragi îți vor face bine și te vor ajuta să uiți de grijile cotidiene.

Horoscop 28 martie 2021 Leu

Acest sfârșit de săptămână își va aduce satisfacții financiare. Se vede că ai muncit din greu și uite că rezultatele sunt pe măsură. Totuși, vei simți că trebuie să faci economii pentru viitor, astfel încât să îți poți achiziționa ceea ce îți dorești.

Horoscop 28 martie 2021 Fecioară

Ai foarte multă energie și simți că poți muta munții din loc. Nimic nu te oprește și simți că ești în stare de lucruri mărețe. Atitudinea este una bună. Fii încrezător în forțele tale în continuare și totul va merge conform planului.

Horoscop Balanță

A fost o săptămână grea, iar corpul tăi simte asta din plin. E timpul să iei o pauză și să îți recuperezi energia pierdută. Bateriile mai trebuie și ele încărcate din când în când. Ai grijă la sănătate pentru că este cea mai importantă.

Horoscop 28 martie 2021 Scorpion

Ai parte de multă distracție astăzi. Te vei vedea cu prietenii, iar asta îți va conferi o foarte bună energie și starea ta de spirit se va îmbunătăți simțitor. Oamenii din jurul tău chiar știu cum să te facă să uiți de griji.

Horoscop 28 martie 2021 Săgetător

Chiar dacă a fost o săptămână grea, această zi vine cu tot felul de responsabilități pentru tine. Mai ai niște probleme de rezolvat și încerci să își organizezi timpul cât de bine poți. Stai fără grijă. Totul va fi bine și vei avea timp să își recuperezi energia.

Horoscop 28 martie 2021 Capricorn

Cei de lângă tine au nevoie de multă atenție din partea ta. Încearcă să nu-i neglijezi. Vei avea de făcut mai multe drumuri astăzi, dar rezultatele te vor încânta și te vor face mai optimist.

Horoscop Vărsător

Trebuie să îi acorzi o mai mai atenție partenerului de viață. Profită de această zi și pregătește-i o surpriză. Poate fi vorba chiar și de un simplu gest, cum ar fi să vă uitați la un film împreună sau să stați pur și simplu unul în brațele ceiluilalt. Gesturile mici sunt cele care contează cel mai mult.

Horoscop 28 martie 2021 Pești

Munca nu s-a terminat. Ți-ar prinde bine sfatul unui colaborator pentru că ai nevoie de un răspuns în ceea ce privește preocupările tale profesionale. Poate vei întâlni pe cineva care va veni cu o idee care te va surprinde fix în momentul în care te aștepți cel mai puțin.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton