Cum arăta Marilena Cuciurean înainte de Survivor. Se poza sexy la sala de sport

 Mirea Roxana
.

Marilena Cuciurean ar fi putut fi o potențială câstigătoare a competiției Survivor România, însă Războinica a cedat psihic și a decis că drumul ei la Survivor a luat sfârșit. Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Marilena Cuciurean petrecea foarte mult timp în sala de sport și avea și atunci un corp de invidiat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marilena Cuciurean a fost de mai multe ori ridicată la rangul „de cea mai bună fată de la Războinici', însă dorul de casă și, mai ales, de iubitul ei, a făcut ca traiul de la Survivor România să devină din ce în ce mai greu pentru ea, din punct de vedere psihic. Aceasta și-a dorit mult să plece acasă și și-a rugat colegii s-o voteze, însă mai mare i-a fost dezamăgirea când i s-a spus că a fost votată favorita publicului.

Totuși, dorința i s-a îndeplinit. Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, a anunțat-o, înaintea unui joc de imunitate, că va fi descalificată.

aaaa

Decizia ta va duce la decalificare din competiția Survivor România 2021. Suntem nevoiți să te descalificăm, astfel încât aventura ta la Survivor se oprește în această seară, acum și aici', a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021.

Marilena, un corp de invidiat și înainte de Survivor

Înainte de a participa la Survivor România, Marilena Cuciurean avea o viață foarte activă. Războica are propria ei sală de sport și este instructor de fitness. Prin urmare, avea un corp de invidiat și înainte de a pleca în Republica Dominicană. Pe lângă faptul că este instructor de sport, Marilena Cuciurean este multiplă campioană la sanie bob.

Citește și: Probleme grave la Survivor. Marilena s-a cerut acasă:„Avea febră, era amețită'

Citește și: Cine este Marilena Cuciurean de la Survivor.Are 25 de ani și e multiplă campioană la sanie bob

Citește și: Cătălin Cazacu și Anna Roman s-au împăcat?Cei doi au mers în vacanță, în Zanzibar

Citește și: Livian de la Puterea Dragostei, noul concurent de la Survivor?Cum s-a dat de gol fiul lui Nelson Mondialu

Acum, întoarsă acasa, aceasta își poate relua viața pe care o avea înainte de Survivor. Ea a mers l-a salon și și-a schimbat puțin look-ul, iar în fotografia publicată pe Instagram este vizibil cât de fericită este să se afle acasă, alături de ceu dragi ei.

Marilena Cuciurean, așteptată în aeroport de iubitul ei

La aeroport, la întoarcerea din Dominicană, a așteptat-o chiar iubitul ei cu un frumos buchet de flori. Marilena a declarat la un moment dat că era convinsă că o să ajungă foarte departe în Competiția Survivor România, dar a descoperit că are un psihic slab și că a fost pentru prima dată când s-a aflat atât de departe de casă, fără să poată avea vreun contact cu cei dragi.

Sinceră să fiu, când am plecat de acasă eram foarte convinsă și aveam încredere în mine că o să ajung departe în această competiție pentru că mă știu o luptătoare, dar aici am descoperit un psihic foarte slab, m-am descoperit pe mine, o latură foarte sensibilă. A fost prima dată în viața mea când am plecat departe de familie fără să am vreun contact cu ei și asta m-a dărâmat, mai ales după ce am primit scrisoarea mamei mele. Acolo am avut așa un moment de slăbiciune și de acolo nu am mai reușit să mă regăsesc, nu am mai avut o motivație să mă duc până la capăt, din păcate. După ce am decis să mă detașez de acel grup format din acele 6 persoane am simțit și o invidie din partea lor și încă există.', a spus Marilena. 

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton