Horoscop 27 august 2021. Probleme financiare pentru zodii

 Oana Pantazi
.

Horoscop 27 august 2021. Astrele îi vor pune la încercare și azi pe mulți dintre nativii zodiacului, însă, în egală măsură, îi vor ajuta să-și atingă scopurile pe cei mai îndrăzneți. Apar schimbări notabile pe plan profesional, financiar, dar și amoros.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 27 august 2021. Berbec

Azi vei avea o zi bună, care va debuta cu succes pe plan profesional. Ideile tale vor fi apreciate de superiori, iar asta îți va da aripi. Din păcate, asta nu va fi pe placul tuturor, iar cineva din anturajul de la job va încerca să-ți bage bețe-n roate. Atenție, așadar, cui ceri sfaturi! Încearcă să nu duci frustrările de la serviciu acasă.

Horoscop 27 august 2021. Taur

Azi vei reuși să-ți achiți niște datorii presante și vei scăpa de rate. Acest demers, care te-a consumat enorm în ultimul timp, ți-a afectat sănătatea… A venit momentul să te gândești să-ți faci o serie de analize, în curând vei începe să te resimți. Ai mare nevoie de o vacanță și nu mai ai motive să o amâni!

Horoscop 27 august 2021. Gemeni

Latura financiară nu este prea bine aspectată, iar asta ți se datorează în totalitate. Ai cheltuit compulsiv, fără să ții cont de bugetul familiei. De la job vin vești bune, însă vei mai avea de așteptat o vreme… Nu lăsa nerăbdarea și frustrările să se repercuteze asupra vieții de familie! Spre seară, primești o veste bună de la un prieten apropiat.

Citește și: Horoscopul lunii august 2021.Schimbări în plan profesional

Citește și: Horoscopul căsătoriei.Cei mai buni soți din zodiac

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Horoscop amoros.Care sunt cele mai fidele zodii

Horoscop 27 august 2021. Rac

Azi este ziua perfectă pentru a-ți pune planurile în aplicare – atât pe cele profesionale, cât și pe cele personale. Latura materială este bine aspectată, drept urmare poți să-ți rezervi biletele de avion pentru vacanța la care visezi. Partenerul tău de viață va fi încântat de inițiativa ta.

Horoscop 27 august 2021. Leu

Te-ai plictisit de actualul job și de viața ta rutinieră, în general, iar asta te face să dai dovadă de nerăbdare. Nu da vrabia din mână pentru cioara de pe gard, cum se spune, ai putea regreta mai târziu. Cântărește bine lucrurile, mai ales în privința relației. Din cauza asta, azi ai putea stârni o ceartă de cuplu cu urmări grave…

Horoscop 27 august 2021. Fecioară

Azi e o zi bună pentru tine pe plan profesional, dar este foarte important cum îți vinzi atuurile. Dacă ți se oferă un job nou, ai grijă să-ți negociezi salariul de la bun început. Relația de cuplu dă semne de îmbunătățire și ea, însă ferește-te azi să deschizi discuții legate de bani. Îi vei da apă la moară partenerului tău.

Horoscop 27 august 2021. Balanță

Apar probleme domestice și financiare azi, iar asta nu te va lăsa să te concentrezi cum se cuvine la job. Păstrează-ți cumpătul, fiindcă totul are o rezolvare, însă doar cu mintea limpede vei putea duce totul la bun sfârșit. Agitația de cu zi se va muta acasă, spre seară, unde toți membrii familiei par a fi împotriva ta. Se va dovedi doar o furtună într-un pahar cu apă…

Horoscop 27 august 2021. Scorpion

Dacă vei renunța puțin la incisivitate și la tendința de a da sfaturi necerute, azi vei avea parte de o zi bună. La slujbă vei reuși să treci peste micile dispute cu colegii și chiar ți-ai putea recupera o datorie, deși nu mai sperai. A venit momentul să te ocupi mai mult de viața de cuplu, care trenează, dar și de propria sănătate, pe care ai neglijat-o în ultima vreme.

Horoscop 27 august 2021. Săgetător

Chiar dacă, din punct de vedere material, stai bine asta nu e de natură să te liniștească prea mult. Trebuie să faci față, în special azi, unor probleme create de alții care se vor repercuta însă asupra ta. Din acest motiv, și relația cu partenerul se va deteriora, fiindcă vei aduce problemele profesionale acasă…

Horoscop 27 august 2021. Capricorn

Azi vei avea o zi plină încă de la primele ore ale dimineții și îți va fi greu să gestionezi în același timp problemele de familie și pe cele profesionale. E foarte important să-ți setezi prioritățile, chiar dacă problemele materiale nu-ți dau pace și toate se leagă între ele. Nu uita că cel mai bun sfătuitor și cel mai dezinteresat este partenerul tău de viață!

Horoscop 27 august 2021. Vărsător

Ar fi bine ca azi să nu te bucuri la câștigurile ușoare și să te ferești să faci tranzacții financiare înainte de a te sfătui cu cineva de specialitate. Nu vei apuca să te bucuri prea mult de sumele intrate în cont, fiindcă va veni scadența! Pe plan personal lucrurile încep să-ți meargă mai bine și, dacă nu ești implicată încă într-o relație, azi s-ar putea să cunoști pe cineva.

Horoscop 27 august 2021. Pești

Azi va fi o zi de cotitură pentru tine! Vei lua decizia de a rupe relațiile cu persoanele indezirabile și chiar de a ieși dintr-o relație toxică de cuplu. Chiar dacă acest lucru te cam sperie, ulterior vei vedea că a fost vorba doar despre dependență. Azi poate fi un nou început pentru tine, inclusiv pe plan profesional.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton