Horoscop 25 martie 2023. Fecioarele primesc o veste bună

 Calin Maria Bianca
.

Horoscop 25 martie 2023. Fecioarele primesc o veste bună astăzi, însă asta nu înseamnă că o duc bine pe toate planurile. Multe dintre zodii se vor relaxa azi, dar totodată vor rezolva și din lista de treburi și probleme. Iată ce a rezervat astrele pentru fiecare nativ în parte pentru ziua de azi, cât și care sunt recomandările astrologilor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 25 martie 2023. Berbec

Berbecii sunt alături de un prieten care trec printr-o pasă mai puțin plăcută. Fie este vorba despre pierderea cuiva drag, fie despre o despărțire, cert este că vă susțineți o persoană dragă să treacă mai ușor peste neplăcerile vieții la care a fost suspus.

Horoscop 25 martie 2023. Taur

Taurii nu stau deloc în casă azi. Prietenii sunt gata să vă aducă zâmbetul pe buze, astfel că au pregătit un traseu lung și frumos, ideal pentru soarele de afară. Nu, nu vă așteptați la odihnă azi, ci poate abia mâine, fiindcă azi sunteți în compania celor dragi.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Horoscop 25 martie 2023. Gemeni

Gemenii iubesc din toată inima și nu se feresc să își arate sentimentele persoanei iubite. Azi este momentul potrivit să vă declarați iubirea supremă și să faceți următorul pas în relația voastră de cuplu.

Horoscop 25 martie 2023. Rac

Racii au parte de o veste neașteptat de bună din partea cuiva drag. Poate fi vorba despre o revedere cu o persoană cu care nu v-ați mai văzut de mai mult timp sau chiar o rudă care a venit în țară. Cert este că o să vă bucurați nespus de compania unei persoane dragi.

Citește și: Mădălina Crețan susține că Nosfe, soțul ei, și-a prevăzut moartea: 'El mi-a spus că o să moară tânăr, că pe la 45-50 de ani maxim nu o să mai fie'

Citește și: Andreea Bălan și Keo s-au despărțit din cauza infidelității: „El a căutat în altă parte'

Horoscop 25 martie 2023. Leu

Nativii Leu nu se simt deloc bine azi. Problemele de sănătate de accentuează, iar starea de oboseală și neliniște devine din ce în ce mai greu de gestionat. Nu, nu trebuie să puneți aceste neplăceri pe seama stresului sau a zilelor încărcate, ci să mergeți la medic pentru un control de rutină.

Horoscop 25 martie 2023. Fecioară

Fecioarele travrsează o perioadă grea din punct de vedere financiar. Fondurile financiare și rezervele se duc ușor, ușor, astfel că nu reușesc să își acopere din cheltuielile principale. Totuși, o idee de afacere vine din partea unui apropiat, astfel că este posibil să dați marea lovitură.

Horoscop 25 martie 2023. Balanță

Balanțele se simt epuizate fizic și psihic. Au nevoie de odihnă și să își pună ordine în gânduri privind următoare perioadă și treburile și problemele pe care le au de rezolvat. Ziua de sâmbătă nu o să fie una foarte productivă și nici plină de zâmbete, ci mai degrabă una în care liniștea predomină în casa lor.

Horoscop 25 martie 2023. Scorpion

Scorpionii rezolvă treburi administrative astăzi. Fie legate de un eveniment ce o să aibă loc în viitor, fie de casă, cert este că bifează din treburile de pe lista de 'To do'. De asemenea, seara se încheie într-o notă relaxantă alături de prieteni dragi.

Horoscop 25 martie 2023. Săgetător

Nativii săgetători nu trec printr-o pasă bună a vieții. Au impresia că totul este împotriva lor și merg din eșec în eșec atunci când vine vorba despre planul amoros, cât și profesional. Astrele vă recomandă să priviși totul cu optimism și să profitați de vremea frumoasă de afară.

Horoscop 25 martie 2023. Capricorn

Capricornii au parte de o zi solicitantă astăzi. Deși este weekend, treburile nu auluat sfârșit pentru ei, astfel că pentru a începe noua săptămână fără o listă încărcată, trebuie să își rupă din momentele de relaxare pentru a termina. Totuși, pe seară se anunță o petrecerepe cinste cu cei dragi.

Horoscop 25 martie 2023. Vărsător

Vărsătorii sunt angrenați în discuții aprinse cu partenerul de viață. De câteva zile nu reușiți să ajungeți la o decizie comună și o soluție privind problemele prin care treceți, astfel că este momentul să priviți cu calm asupra a ceea ce vă neliniștește și să puneți capăt acestor tensiuni.

Horoscop 25 martie 2023. Pești

Weekend-ul vine cu vești bune pentru nativii Pești. Încă de la primele ore ale dimineții, aveți un vibe bun și pozitiv, astfel că nimeni nu vă poate șterge zâmbetul de pe buze. Totul este pus în ordine de data aceasta, iar tot ceea ce vă rămâne este să vă bucurați de zilele pline de soare și libere, bineînțeles, alături de cei dragi.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton