Horoscop 18 septembrie 2022. Surprize mari pentru o zodie

 Raiciu Adriana
.

Horoscop 18 septembrie 2022. Cum va decurge ziua de 18 septembrie pentru mai mulți nativi ai zodiacului și de ce surprize are parte o zodie. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 18 septembrie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 septembrie 2022. Berbec

Berbecii primesc multă iubire și sunt răsfățații acestei zile. Au parte de momente foarte frumoase alături de persoanele din familie, dar și de partenerul de viață. O zi cu adevărat relaxantă!

Horoscop 18 septembrie 2022. Taur

Pentru nativii din zodia Taur este o zi ceva mai dificilă. Au de suportat multe lucruri neplăcute și sunt puși în fața unor situații delicate.

Horoscop 18 septembrie 2022. Gemeni

Gemenii pun la suflet prea multe lucruri, în special glumele răutăcioase ale celor din jur. Este momentul să devină mai maturi, mai cerebrali, mai responsabili.

Horoscop 18 septembrie 2022. Rac

Nativii din zodia Rac cad în capcana anumitor persoane care vor să profite de bunătatea lor. Nu trebuie să te enervezi pentru această situație, însă trebuie să ieși neapărat din ea.

Citește și: Cea mai mare teamă a lui Ryan Gosling este să nu fie părăsit.Iată care sunt cele mai fricoase zodii!

Citește și: George Clooney este un familist convins!Iată 15 adevăruri despre zodia Taur!

Horoscop 18 septembrie 2022. Leu

Leii pun la suflet prea multe lucruri, în special glumele răutăcioase ale celor din jur. Este momentul să devină mai maturi, mai cerebrali, mai responsabili.

Horoscop 18 septembrie 2022. Fecioară

Nativii din această zodie nu reușesc nici acum să își revină după ce au aflat niște vești despre anumiți prieteni, iar acum, colac peste pupăză, sunt nevoiți să mai suporte și niște vizite.

Horoscop 18 septembrie 2022. Balanță

Balanțele sunt destul de vesele, asta pentru că anumite persoane le cântă în strună. Sunt pregătite pentru tot felul de momente care mai de care mai interesante, de ce nu, chiar de niște petreceri improvizate la ei acasă.

Horoscop 18 septembrie 2022. Scorpion

Această ultimă zi din săptămână se anunță una plină de provocări. Cineva le trece pragul casei și mustăcesc cam mult până la punctul în care i-ar putea scoate elegant din sufragerie.

Horoscop 18 septembrie 2022. Săgetător

Nu te simți deloc bine din punct de vedere fizic și ai nevoie de odihnă. Pe seară, vei avea parte o discuție destul de aprinsă cu partenerul de viață despre veniturile voastre. Nu pune totul la suflet!

Horoscop 18 septembrie 2022. Capricorn

De la persoana iubită vine o propunere, o idee sau o simplă replică, pe baza căreia vei putea construi un plan foarte inteligent, ca să scapi de o problemă care te neliniștea.

Horoscop 18 septembrie 2022. Vărsător

Cei dragi au nevoie de tine, dar nu numai ca prezență fizică ci mai mult de atât. Toată lumea va ieși în câștig, dacă te decizi să le faci pe plac.

Horoscop 18 septembrie 2022. Pești

Ești capabil să treci peste obstacolele pe care ți le pui singur în cale, mai ales dacă vei dori să te concentrezi, să descoperi cum te sabotezi.

sursă foto- Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton