Horoscop 15 iulie 2022. Două zodii au ghinion la bani

 Oana Pantazi
.

Horoscop 15 iulie 2022. Latura sentimentală este bine aspectată azi pentru majoritatea zodiilor, în schimb apar probleme financiare și profesionale care le pot da de furcă unor nativi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 15 iulie 2022. Berbec

Azi vei avea parte de o zi destul de dificilă la job, fiindcă va trebui să dai unele explicații, însă în cele din urmă superiorii îți vor aprecia spiritul întreprinzător. Partea amoroasă este, de asemenea, bine aspectată, iar spre seară vei începe să-ți faci planuri de vacanță.

Horoscop 15 iulie 2022. Taur

Comunicarea nu e punctul tău forte azi, așa că s-ar putea să intri în conflict cu superiorii, dar și cu colegii. Același lucru ți se va întâmpla și acasă, relația dintre tine și partener fiind tot mai tensionată. În schimb, ai noroc la bani azi, așadar poți să te relaxezi cu o sesiune de shopping spre seară.

Horoscop 15 iulie 2022. Gemeni

Azi nu ai chef de muncă, mai ales că se apropie weekendul și ți-ai făcut deja planuri cu prietenii. De altfel, spre seară te vei ocupa de biletele de avion sau de itinerarul pentru următoarea vacanță. Îți merge bine și pe plan sentimental, doar latura materială lasă de dorit momentan.

Citește și: Horoscop sexual:5 zodii care fac sex cel mai des

Citește și: 4 zodii care își schimbă viața radical în vara anului 2022

Citește și: Compatibilitate zodie Săgetător.Cum sunt relațiile cu celelalte zodii

Citește și: Zodii de femei care nu se căsătoresc din dragoste.Materialistele zodiacului

Horoscop 15 iulie 2022. Rac

Ai foarte mult de lucru azi și abia aștepți să se încheie săptămâna pentru a-ți face de cap. Atenție însă la cheltuieli, azi ești predispusă la pierderi. Fie că este vorba despre neatenție, fie cineva îți va înșela încrederea și te va lăsa fără bani, încearcă să nu scoți cardul din portofel azi!

Horoscop 15 iulie 2022. Leu

Îți merge bine azi pe plan profesional și financiar, însă astrele îți vor trimite un alt gen de provocare. Relația ta de cuplu va fi pusă la încercare, iar azi ai toate șansele să iști un scandal de proporții. Totul va începe de la gelozie, de la neîncrederea ta în partenerul de viață.

Horoscop 15 iulie 2022. Fecioară

Vei avea o mulțime de sarcini de rezolvat azi la job, dar la final vei fi eroina colectivului. Din păcate, nu vei reuși asta și acasă, unde apare un conflict cu un membru mai în vârstă al familiei, iscat de la bani. Latura amoroasă e bine aspectată, în schimb, și te vei bucura de o seară romantică.

Horoscop 15 iulie 2022. Balanță

Azi ești ca într-un butoi cu pulbere și ar fi bine să-ți ții opiniile pentru tine, la locul de muncă. Lucrurile se vor detensiona abia spre seară, iar asta deoarece partenerul de viață nu se va lăsa impresionat de nervii tăi. Ba mai mult, îți va face o surpriză de proporții și vei uita de orice supărare.

Horoscop 15 iulie 2022. Scorpion

Și pentru Scorpioni pot apărea pierderi financiare importante azi. Fie că cineva va „uita” să-ți returneze o datorie, fie că vei plăti de trei ori suma pentru un obiect pe care ți-l dorești, azi ai ghinion la bani. În schimb, nu și în dragoste… Un telefon venit spre seară s-ar putea să-ți schimbe viața!

Horoscop 15 iulie 2022. Săgetător

Profesional nu vei mai avea parte de surprize azi, deși speri la o mărire de salariu… În schimb, inima o să înceapă să-ți bată mai repede. Cineva de care ești legată sentimental va reveni în viața ta și nu e exclus să-ți propună să o luați de la început. Asta te va ajuta să te remontezi.

Horoscop 15 iulie 2022. Capricorn

Te simți epuizată azi și aproape că nu-ți mai pasă ce se întâmplă în jurul tău… A venit momentul să iei o pauză și să-ți încarci bateriile! Ai mare nevoie de o vacanță, dar și de o reconectare cu partenerul, pe care îl neglijezi de prea multă vreme. Spre seară, vei face rezervări pentru un weekend romantic.

Horoscop 15 iulie 2022. Vărsător

Ai parte de mai multe discuții tensionate azi la job și nu vei lăsa deloc de la tine. Încearcă să fii mai concesivă dacă îți dorești avansarea în funcție. Nimeni nu are nevoie de un șef egoist și abuziv! În compensație, latura financiară este excelent aspectată, azi poți juca și la Loto!

Horoscop 15 iulie 2022. Pești

Se întrevede un weekend excelent pentru tine, așadar vei munci zâmbind azi. Dacă ești la începutul unei relații, vei avea parte de un sfârșit de săptămână romantic și plin de surprize. Cuplurile cu vechime ar putea duce relația la un alt nivel – familia se poate mări curând!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton