Horoscop 1 martie 2021. Ce zodii primesc bani

 Laciu Andreea
.

Horoscop 1 martie 2021. Prima zi de primăvară vine cu vești bune pentru unii nativi. Alte zodii vor avea totuși parte și de momente mai puțin plăcute. Află chiar acum dacă te numeri printre norocoși. Previziuni complete pentru toate cele 12 zodii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Horoscopul 1 martie 2021 – Taur

Primești o lovitură dură din partea unei persoane extrem de apropiate. Cu toate că nu te miră gestul ei, totul a picat în cel mai prost moment cu putință. Trebuie să te regrupezi rapid.

Horoscop 1 martie 2021 – Gemeni

Ai noroc să primești niște bani tocmai când erai gata să îți pierzi și ultima speranță. Însă, vin la pachet și cu un sacrificiu din partea ta, pe care te obligă circumstanțele să îl faci.

Horoscopul 1 martie 2021 – Rac

Plănuiai o călătorie pentru această zi, însă ești nevoit să îți amâni planurile. Totul pică tocmai bine, pentru că primești, spre seară, niște bani care te ajută mai mult data viitoare.

Horoscop 1 martie 2021 – Leu

Ești pus pe muncă fizică astăzi. Fie te ocupi de gospodărie, fie de alte bunuri, cum ar fi o mașină. Știi că este nevoie să pui umărul la treabă, așa că nu dai înapoi.

Citește și: Cine te vorbește pe la spate, în funcție de zodie

Citește și: Zodiile cu ghinion în dragoste. Își pun sufletul pe tavă, dar suferă mult

Citește și: Zodiile care se potrivesc perfect în dragoste și în afaceri

Citește și: Care este piatra ta norocoasă în funcție de zodie. Purtarea lor aduce dragoste și belșug

Horoscopul 1 martie 2021 – Fecioară

Șefii tăi decid că a venit momentul să îți arate că apreciază eforturile pe care le depui. Primești o primă frumușică sau chiar o mărire de salariu.

Horoscop 1 martie 2021 – Balanță

Este o zi în care debordezi de energie și de veselie. Le transmiți și celor din jurul tău această stare. Începi să îți faci niște planuri serioase de viitor.

Horoscopul 1 martie 2021 – Scorpion

Afli că ai fost trădat de o persoană apropiată. Însă, te-ai hotărât să ierți, fiindcă ai realizat că nu a făcut asta cu rea intenție, ci a fost doar o reacție la supărare.

Horoscop 1 martie 2021 – Săgetător

Plănuiești o schimbare pe plan profesional destul de importantă. Nu este chiar drumul pe care îl visai în viață, dar îți va asigura stabilitatea financiară de care aveai nevoie.

Horoscopul 1 martie 2021 – Capricorn

Niște problemele mai vechi de sănătate, de care nu te-ai ocupat la timp, îți dau iar bătăi de cap. Trebuie să iei urgent măsuri.

Horoscop 1 martie 2021 – Vărsător

Apar niște cheltuieli neprevăzute, care îți dau toate planurile peste cap. Ești nevoie să le ordonezi în funcție de urgențe. Nu te panica dacă nu reușești să achiți totul într-o zi.

Horoscopul 1 martie 2021 – Pești

Cineva îți întinde o mână de ajutor la nevoie și îți face o propunere tentantă. Nu ezita să te implici, căci îți va aduce mult noroc pe viitor.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton