Cele mai mari defecte ale tale în funcție de zodie. Cine este cel mai încăpățânat, dar şi cel mai gelos din horoscop

 Dumba Gabriela
.

Horoscopul defectelor nu este unul uşor de digerat, mai ales că defectele unora sunt atât de mari precum calităţile altora. Anumite semne zodiacale sunt extrem de încăpăţânate, altele leneşe, iar alţii peste măsură de geloşi şi posesivi. Desigur că fiecare om este unic în felul său şi doi Tauri nu pot fi la fel niciodată, însă anumite trăsături sunt comune tuturor zodiilor şi n-ar strica să ştii dinainte cu cine stai de vorbă!

Berbec (21 Martie-19 Aprilie)

Despre Berbeci se spune că sunt cei mai certăreți din zodiac. Se enervează repede și spun tot ce le trece prin minte, chiar cu riscul de a răni iremediabil prin vorbele lor, însă pe cât de repede le sare muștarul, tot așa se liniștesc. Devin zâmbitori și prietenoși de parcă nu s-a întâmplat nimic, fără să țină cont de furtuna pe care au lăsat-o în urmă. Uneori, Berbecii sunt greu de suportat de cei din jur pentru că sunt excesiv de alintați și nu prea acceptă altă variantă decât a lor. Superioritatea lor scoate peri albi celor care intră în contact cu ei și aproape imposibil să înțeleagăde vorbă bună. Crede că le știe pe toate și nu acceptă regulile altora!

Taur (20 Aprilie-20 Mai)

Taurii sunt precum tăurașul Ferdinand din desenele animate – vesel, calm și jucăuș, miroase flori și se alintă ca un motan atunci când este mângâiat pe creștet. Dar – există un mare „dar'!- atunci când li se arată roșu înaintea ochilor, scot flăcări pe nări și fac prăpăd în calea lor. Un sfat pentru apropiații Taurilor: evitați să purtați roșu, așadar! Lăsând metaforele la o parte, Taurii sunt leneși și au nevoie să fie mereu împinși de la spate, oarecum delăsători – dacă n-au un scop precis și mai mult decât încăpânați. O țin pe a lor până în pânzele albe și foarte greu îi convingi să-și schimbe ideile. Și pentru că le plac lucrurile frumoase – bijuteriile, hainele și parfumurile scumpe, Taurii sunt cheltuitori… cu banii altora. Pe ai lor îi pun la ciorap și sunt generoși cu cumpărăturile doar când au la îndemână portofelul altora!

Gemeni (21 Mai-20 Iunie)

Dualitatea este principalul defect al Gemenilor. Cu greu își formează o părere proprie, nu prea știe ce vrea și nici nu reprezintă un umăr de sprijin pentru ceilalți pentru că te poți trezi că te lasă baltă atunci când îți este lumea mai dragă. Femeia Gemeni este nesigura și mereu interesata de viața altora, iar bărbatul Gemeni e interesat de femei – în special de ale altora- mai mult decât ar trebui. Nu te mira dacă ieși la o cafea cu un bărbat Gemeni, se poartă impecabil și te face să simți că ești femeia vieții lui, iar a doua zi, complet inexplicabil, să nu-ți mai dea nici un semn de viață! În ceea ce le privește pe femei, pentru că au o adevărată obsesie pentru ordine și curățenie au tendința de a-i enerva pe cei din jur și de a strica dispoziția tuturor cu grija lor pentru cana de pe masă, care nu a fost pusă în suportul ei. Ai grijă cum le spui oful tău pentru că iau personal tot ce aud în jur. Mania persecuției este puțin spus, atunci când vorbești despre Gemeni. Totul este interpretat și parainterpretat în așa fel încât ajungi să crezi că ai stârnit un adevărat război mondial în viața lor doar pentru că ai spus „afară plouă!'.

Rac (21 Iunie-22 Iulie)

Extrem de sensibili și hiperemotivi, cu Racii trebuie să te porți tot timpul cu mănuși! Îi poți răni foarte ușor, fără intenție, cu o replică nevinovată sau un gest la care nici nu te-ai fi gândit că este atât de grav pentru ei. Pentru că sunt familiști convinși și extrem de legați de cămin, Racii o iau pe arătură cu gelozia şi posesivitatea. Duc la extrem dragostea pentru persoana iubită şi se transformă în stăpânul suprem al ei. În ceea ce le priveşte pe femeile Rac, să te ferească Dumnezeu să le înşeli sau doar să uiţi să iei pâine! Aşteaptă-te la un scandal de proporţii, cu repercusiuni pe mulţi ani pentru că femeile Rac nu uită şi foarte greu iartă. Când îţi va fi lumea mai dragă, îşi aduc aminte că le-ai supărat în liceu şi se răzbună!

Leu (23 Iulie-22 August)

Cu un orgoliu până la cer, Leii fac pereche perfectă cu Berbecii din acest punct de vedere! Sunt la fel de încăpăţânaţi şi orgolioşi şi dacă unii îşi arată coarnele, ceilalţii colţii. Nu este bine să le faci probleme sau, mai ales, să-i înşeli cu bani pentru că ţi-ai dat foc la valiză. Leii au nevoie să fie lăudaţi în permanenţă, ridicaţi în slăvi, alintaţi, preamăriţi. Imediat ce nu mai simt admiraţia celor din jur, schimbă gaşca. Obsesia pentru atenţie îi poate transforma în companioni extrem de neplăcuţi, de care lumea fuge atunci când oboseşte să-i laude. Acceptă cu greu părerile altora şi le place să se contrazică şi să-şi impună punctul de vedere! „Regele junglei', ce să-i faci?!

Fecioară (23 August-22 Septembrie)

Nativii Fecioară par ok la prima vedere, dar pe măsură ce începi să îi cunoști mai bine, își dau arama pe față. Principalele lor defecte? Sunt tipicari până în măduva oaselor și au tendința să critica absolut orice. Nu contează cât de bine e făcut un lucru, ei găsesc imediat un defect, pe care îl și hiberboliează, astfel încât să te facă să te simți prost. Mai mult, sunt obsedați de curățenie și de ordine, fiind în stare să șteargă praful din casă de cinci ori pe zi. Și, evident, îi critică vehement pe cei care nu sunt la fel ca ei. Adesea morocănoși, nativii din fecioară adoră să facă glume pe seama celorlalți, dar când sunt ei ținta glumelor reacționează foarte dur. Uneori, chiar, își iau tălpășița.

Balanţă (23 Septembrie-22 Octombrie)

Greu de crezut, dar Balanţele sunt mai leneşe, mai lipsite de punctualitate şi mai delăsătoare decât Taurii. Dacă le dai întâlnire la micul dejun, aşteaptă-te să ajungă la prânz! Sunt extrem de nehotărâte, analizează mult până iau o hotărâre, cântăresc de 200 de ori până taie o dată şi asta pentru că nu au încredere în ei şi pun foarte mare preţ pe ce spune gura lumii. Renunţă la părerile lor pentru a face pe plac altora şi îşi schimbă opţiunile în funcţie de cum bate vântul. Însă, atunci când îşi doresc foarte mult ceva, manipulează, mint şi distorsionează realitatea. Nu sunt persoane foarte comode!

Ce caracteristici are femeia Balanta si ce trasaturi ae barbatul Balanta!

Scorpion (23 Octombrie-21 Noiembrie)

Scorpionii sunt manipulatori până în măduva oaselor şi, chiar dacă au o coadă veninoasă capabilă să rănească grav, la nevoie îşi scot privirea de căprioară şi te pot convinge să le dai şi boii de la bicicletă. Sau chiar bicicleta cu totul! Încăpăţânaţi până în pânzele albe, Scorpionii o ţin pe a lor mult şi bine, iar dacă apucă să-şi facă o anumită impresie – de regulă proastă- despre cineva, nimeni şi nimic nu le-o mai schimbă. Nu se feresc să-ţi spună verde-n faţă că nu te plac şi nu-i interesează niciodată să placă lumii, sunt în competiţie doar cu ei înşişi!

Săgetător (22 Noiembrie-21 Decembrie)

Săgetătorul are impresia că fiecare părere a lui este lege universală și nu suportă să fie contrazis. Are păreri bine definite, motiv pentru care este și extrem de încăpățânat, dar și sincer… dureros de sincer. Nu se ferește niciodată să spună pe șleau ceea ce gândește, chiar dacă este conștient că poate jigni și că îi poate face pe cei din jur să se simtă prost. Este impulsiv, spune multe lucruri neplăcute la nervi, iar după ce se calmează, se comportă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar cel mai mare defect al săgetătorului este faptul că nimic dintre toate acestea nu i se pare a fi un defect.

Capricorn (22 Decembrie-21 Ianuarie)

Dacă Taurii sunt cu picioarele pe pământ, Capricornii sunt de-a dreptul cu picioarele înfipte în pâmânt! Au un autocontrol de speriat şi sunt extrem de disciplinaţi încât ajung să obosească şi să sperie lumea din jur cu lipsa lor de spontaneitate, care merge spre plictiseală de multe ori. Au tendinţa de a dramatiza şi de a fi mai negativişti decât este cazul şi de aceea au grijă să se înconjoare mereu de oameni pozitivi de la care să se încarce cu energie bună. Chiar cu preţul secătuirii acesta din urmă. Nu-i interesează foarte mult soarta celorlalţi atât timp cât ei sunt bine!

Vărsător (22 Ianuarie-18 Februarie)

Vărsătorii au pretenţia ca tot ceea ce spun, cred, simt ei să fie literă de lege. Îşi duc ideile până în pânzele albe, nu acceptă să fie contrazişi, dar cu toate astea, le cam lipseşte spiritul de lider. Pe cât sunt de încăpăţânaţi, pe atât sunt de nesiguri şi mulţi dintre Vărsători preferă să fie conduşi de alţii, să li se spună ce să facă, decât să ia ei decizii. Au nevoie de oameni care să-i împingă de la spate, să le amintească mereu care sunt calităţile lor şi să-i încurajeze. Când nu se întâmplă asta, se răţoiesc şi chiar fac scandal monstru. Altfel, sunt pâinea lui Dumnezeu. Doar să le cânţi în strună suficient de bine!

  • Cum se comporta femeia Varsator si ce trasaturi are barbatul Varsator!
  • Peşti (19 Februarie-20 Martie)

    Peştii se împart în două mari foarte distincte categorii: unii sunt extrem de curajoşi, siguri pe ei, optimişti, pozitivi şi gata oricând să o ia de la capăt în alţ colţ de lume, fără nici o grijă; alţii sunt exact opusul – foarte uşor de manipulat, disperaţi după confirmările altora, extrem de nesiguri, lipsiţi de curaj şi de încredere în ei. Unii Peşti au puterea să-ţi strice o zi bună doar prin simpla lor văicăreală şi stimă de sine foarte scăzută. Sunt victimele Universului, toată lumea are ceva cu ei şi, desigur, le vrea răul. Le sare ţandăra când te aştepţi mai puţin şi atmosfera în preajma lor are ceva din „relaxarea' pe care o ai lângă o bombă care poate exploda oricând. Iar atunci când întâlnesc omul care să le satisfacă setea de complimente, se fac preş în faţa lui. Zero personalitate, zero stimă de sine. Disperarea de a ţine alături un om îi transformă în „brelocuri', care într-un final ajung să plictisească atât de tare  „aparţinătorul' încât le abandonează cu prima ocazie!

    Google News Urmărește-ne pe Google News

    Biografiile Vedetelor
    Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

    Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

    Revista VIVA!
    Revista VIVA!
    Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
    Buton