Xonia, apariție de senzație, după izolare! A slăbit foarte mult și afișat o siluetă de invidiat

 Cica Cristina
.

Izolarea i-a priit, căci Xonia a slăbit spectaculos pe perioada pandemiei și arată excelent! Iată cât de mult s-a schimbat artista în ultimele luni!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Xonia are un trup zvelt și o siluetă armonioasă! Vedeta a fost surprinsă de paparazzi Spynews în timp ce se îndrepta către o terasă din Capitală, alături de o prietenă, iar imaginile dovedesc cât de mult a slăbit! Îmbrăcată lejer, cu o pereche de blugi, un tricou alb și tocuri nu prea înalte, Xonia a făcut furori cu noua siluetă! Ținuta aleasă i-a pus în valoare talia de viespe și trupul tras ca prin inel.

În plus, de remarcat ar fi și picioarele subțiri, astfel că și cea mai mică mărime la blugi îi venea puțin largă.

Citește și: Florin Busuioc vorbește în premieră despre relația cu cele două fiice:„Nu am pușcă, n-am pistol, n-am praștie, suliță, nimic. Până acum, nu m-au dezamăgit niciodată'/ EXCLUSIV

Cele două prietene s-au revăzut, probabil după o lungă perioadă, dată fiind situația actuală. Au luat masa, au povestit și s-au fotografiat.

Xonia nu mai are fața umflată

Xonia a depășit momentele teribile prin care a trecut, după ce fața i se umflase foarte tare. Xonia i-a contrazis pe cei care susțineau că operațiile estetice sunt de vină pentru fața ei umflată. Cântăreața a fost convinsă că e vorba despre o problemă de sănătate, făcându-și toate analizele posibile, inclusiv teste genetice.

Citește și: Transfuzia cu plasmă autoimună, tratamentul cu care soțul Andreei Esca a fost salvat. Alexandre Eram a făcut cea mai gravă formă de coronavirus:'Cred că așa arată iadul'

Nu mi-am făcut operații estetice, îmi place foarte mult cum arăt. În primul rând sunt foarte tânără, am doar mărire de buze. În afara de asta, nu mi-am făcut nimic. Pomeți am avut mereu, asta e structura mea. Nu aș veni să spun că am probleme de sănătate, de dragul să spun că am așa ceva. E ceva foarte serios.

Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fară efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat. Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele. Am făcut investigații. Am un caz puțin mai special, ceva mai puțin întâlnit, am făcut toate analizele posibile, și cele genetice.  Eu am și alte simptome, nu este doar umflătura la față, doar că asta e cea mai vizibilă”, spunea Xonia la acel moment.

Citește și: Cine este Ilan Laufer, noul candidat la Primăria Capitalei.A revenit recent din Statele Unite și este căsătorit cu fosta soție a lui Jorge

Din fericire, a depășit cu succes astfel de probleme, iar acum cântăreața arată splendid. Dovadă stau fotografiile din ultima perioadă!

Xonia-1Xonia-1

Sursa foto: Spynews, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton