William și Kate – Regele și Regina Marii Britanii! Se pare că Elisabeta a II-a a luat decizia!

 Oana Pantazi
.

Conform presei internaționale, Regina Elisabeta a II-a, suverana Marii Britanii, ar fi luat decizia de a se retrage din viața publică și de a-i desemna moștenitori la tron pe William și Kate, Ducele și Ducesa de Cambridge.

 

De ceva vreme, zvonurile conform cărora Elisabeta a II-a, Regina Marii Britanii, intenționează să se retragă și să-și desemneze moștenitorii s-au intensificat, însă nimeni nu s-a gândit că suverana nu va ține cont de rândul la succesiune, conform căruia Prințul Charles, fiul său, ar fi următorul moștenitor în linie directă la tronul Marii Britanii. Conform revistei Life & Style, Regina ar fi luat deja decizia de a-i numi în mod oficial Rege și Regină pe iubitul său nepot William și pe soția lui, Kate.

Citește și: Pepe își face o grădiniță în casa în care a copilărit soția sa, Raluca

O sursă din interiorul Palatului Buckingham a declarat că Majestatea sa a  realizat că William și Kate sunt viitorul: „Ea și-a petrecut 65 de ani asigurându-se că House of Windsor (Casa Regală a Marii Britanii) va supraviețui și consideră că William și Kate au energia, dar și statutul de celebrități necesare pentru a-și îndeplini sarcinile într-o lume modernă. Regina Elisabeta va face întotdeauna ce este mai bine pentru rezistența monarhiei pe termen lung.'.

Citește și: Gianluca Vacchi – urmărit de creditori. Datoriile colosale i-ar putea afecta stilul de viață luxos

Se pare că decizia fără precedent a mamei sale nu l-ar fi deranjat pe Prințul Charles, cu atât mai mult cu cât, la moartea Prințesei Diana, ar fi realizat cât de importantă este vocea poporului. Iar poporul nu prea a fost încântat de relația lui extraconjugală cu Camilla, femeia care i-a fost amantă pe tot timpul căsniciei sale și pe care apoi a adus-o la Palatul Buckingham în calitate de soție oficială.

Citește și: Fotografia zilei: Omar, motanul-vedetă

Temerile Reginei sunt legate și de lipsa de popularitate a Prințului Charles (68) în comparație cu fiul său, aceasta considerând că monarhia britanică nu mai are nici puterea și nici respectul de altădată, iar după părerea sa, William și Kate sunt cei ce vor putea schimba asta în ochii opiniei publice. Amândoi sunt tineri, energici, implicați în viața socială și extrem de simpatizați atât de oamenii de rând, cât și de presă, așadar au șansa de a șterge ștampila de instituție vetustă de pe fața obosită a regalității. Cu speranța că Marea Britanie va avea cât de curând un rege tânăr, care va duce monarhia mai departe într-un stil raportat la vremurile pe care le trăim, tot ce mai putem adăuga este: „Long live the King!'

Prințesa Diana alături de William și HenryPrințesa Diana alături de William și Henry

Oana Pantazi

Foto: Hepta 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton