Probleme în paradis? Kristen Bell și Dax Shepard - „Este foarte mult de muncă în mariajul nostru!”

 Popescu Alexandra
.

Kristen Bell și Dax Shepard sunt căsătoriți de patru ani și, deși mariajul lor pare perfect, Bell a decis să împărtășească publicului cât efort este depus de ambii parteneri ca relația să fie sănătoasă și să dureze. Cei doi au două fetițe împreună, iar momentele de ceartă sunt transformate în lecții pentru a-și învăța copiii cum să le rezolve.

Este foarte mult de muncă în mariajul nostru, foarte mult. Nu cred că lumea își dă seama. Nu este ușor să te modelezi după o altă ființă umană, dar dacă îți iei un angajament, poți ajunge să respecți acea persoană majoritatea timpului', a declarat Bell.

Deși nu se înțeleg tot timpul, cei doi se respectă orice ar fi. Dax este o persoană cu simțul umorului dezvoltat și asta îi ajută pe cei doi să treacă mai ușor peste problemele maritale.

Citește și: Ian Somerhalder și soția sa, Nikki Reed, au devenit pentru prima dată părinți

Mă face să râd zilnic. Este obsedat de atenție, deci face constant glume ca să îmi atragă atenția sau să mă facă să râd. Și știi, a facut stand-up, deci trăiesc cu un comediant', a adăugat actrița.

Cei doi au opinii diferite majoritatea timpului, dar discută și își înțeleg perspectivele chiar dacă nu sunt de acord cu ele.

„Nu sunt de acord cu el când vine vorba de 90% din problemele de pe planetă. Dar avem discuții minunate și intense și deși nu sunt de acord, îi înțeleg opinia. Este greu de făcut', a mărturisit Kristen.

Laura Oaida

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton