What's Up a spus motivul pentru care a divorțat de Simina: ”Trei ani aștepți să ți se facă un copil și nu ți se face”

 Stamen Diana
.

După 9 ani de relație și 3 de căsătorie, What’s Up și Simina s-au despărțit. Motivul era neclar, însă într-un moment de tensiune, artistul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care au ajuns să divorțeze.

Vestea că What’s Up și Simina au divorțat a luat prin surprindere pe toată lumea. Cei doi au decis să se separe, iar adevăratul motiv a fost dezvăluit chiar de cântăreț. What’s Up a făcut un LIVE pe una dintre rețelele de socializare, unde a vorbit cu fanii lui. Artistul s-a enervat puțin și în acel moment de tensiune a spus lucrurilor pe lume. What’s Up și Simina au divorțat, pentru că aceasta nu a vrut să-i facă un copil artistului.

„Ai tu o problemă cu viaţa mea, mă? Că eu îmi văd de viaţa mea. Sunt 9 ani de relaţie şi trei ani în care aştepţi de la nuntă, să ţi se facă un copil şi nu ţi se face. Zii că ştii tu că a plecat femeia mea de acasă singură şi că mi-am refăcut eu viaţa după!', este declarația neașteptată pe care a făcut-o What’s Up.

După despărțire, artistul și-a găsit fericirea în brațele lui Alice Badea. Nu ar fi de mirare, dacă noua iubită a lui What’s Up ar rămâne însărcinată într-un timp foarte scurt, mai ales că acesta își dorește să fie tată.

Cine este noua iubită a lui What’s Up

Alice Badea are 33 de ani si este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu Whats Up.
Apropiaţii cântăreţului au declarat pentru Click! că cea care a adus-o în echipă este chiar Simina, fosta soţie a cântăreţului: Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând’.

Alice a recunoscut, la rândul său, că o cunoaşte de mult timp pe Simina.

FOTO: Facebook

What’s Up și SiminaWhat’s Up și Simina

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton