Cele mai negre bănuieli s-au adeverit. Este oficial: Mario Iorgulescu a urcat la volan beat și drogat în noaptea accidentului

 Oana Popoiag
.
Mario Iorgulescu accidentMario Iorgulescu accident

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu, care a lovit mortal un tânăr, a șocat țara. Șocul e acum dublat de furie, după ce testele au scos la iveală faptul că tânărul de bani gata consumase alcool și cocaină înainte de a urca la volan.

După ce sâmbăta trecută fiul Președintelui LPF Gino Iorgulescu a provocat un accident cumplit, ucigând un tânăr de 24, tată a doi copii, care circula regulamentar, opinia publică a luat foc. Iată că bănuielile conform cărora băiatul de bani gata ar fi urcat drogat la volanul mașinii Astor Martin s-au adeverit.

E oficial: Mario Iorgulescu consumase cocaină înainte de a urca la volan

După cum a precizat Observator, probele recoltate au scos la iveală faptul că Mario Iorgulescu consumase alcool și cocaină înainte de producerea accidentului. Tânărul se deplasa pe centura Chitilei în momentul în care a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a izbit frontal o altă mașină, care circula regulamentar. Șoferul autoturismului lovit, Dany Vicol, tatăl unei fetițe de 7 ani și a unui băiețel de 4 luni, a murit instanteu.

Fiul lui Gino Iorgulescu a rămas conștient după impact, iar când medicii au ajuns la fața locului acesta acuza dureri în zona spatelui. Tânărul a fost transportat de urgență la spital, unde s-a descoperit că Mario avea hemoragie internă, iar între timp starea sa s-a deteriorat.

Mesajul transmis de familia Iorgulescu după accident

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie’, se arată în comunicatul familiei Iorgulescu.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă în instanță pentru custodia copiilor și pentru bunurile comune. Soțul ei are o avere

impresionantă!

Amna a trecut peste divorțul de fostul soț: „Am trăit suferința în timpul ultimului an de relație' – EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton