Walter Zenga, un nou atac la adresa soției, în plin proces de divorț: "Aș vrea să șterg 2020 din viața mea. Cel mai rău e atunci când ești dezamăgit"

 Cica Cristina
.

Walter Zenga a avut parte de un greu, fiind în plin proces de divorț. Antrenorul a povestit cum este viața sa la acest moment și care sunt regretele sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru Walter Zenga vârsta este doar un număr. Se simte mai bine decât la 40 de ani, la 60 de ani, numai că problemele sale nu sunt nicidecum de ordin fizic.

„Sunt foarte multe lucruri bune pe care nu le voi uita niciodată. Dar sunt genul acela de om care nu se uită la ce a fost în trecut, ci mă concentrez doar pe prezent. Regrete? Poate că au fost situații când m-am gândit: Oare de ce nu am făcut invers? Dar nu pot să spun că am regrete…”, a răspuns Walter Zenga, întrebat ce regrete are.

Walter Zenga: „Dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta”

De asemenea, făcând o scurtă trecere în revistă a evenimentelor petrecute în acest an, antrenorul a concluzionat că și-ar dori ca acesta să fie șters din viața sa. A avut de învățat multe lucruri, însă nu poate trece peste faptul că a fost dezamăgit, fără să facă referire totuși la cineva anume.

Aș vrea să sterg anul 2020 din viata mea. Am învățat foarte multe lucruri despre mine și despre lume. Și am învățat că este cel mai rău atunci când ești dezamăgit.

Am stat în Italia în perioada de izolare, la Cagliari. Am învățat că dacă te simți bine cu tine ai câștigat tot în viața asta. Încerc să mă simt bine azi. Azi este cel mai important. Timpul este cel mai frumos cadou pe care ni-l oferă viața„, a mai spus Walter Zenga pentru protv.ro.

Walter Zenga: „Vreau să găsesc acea iubire sinceră'

Recent, sportivul a transmis că își dorește să găsească o iubire sinceră, semn că nu s-a închis în fața dragostei, chiar dacă este dezamăgit și în prag de divorț.

„Vreau să găsesc acea iubire sinceră… să rețin calitatea purității și conexiunea sufletească… în timp ce călătorim în locuri îndepărtate care ne umplu de uimire și care ne aduc mai aproape. Vreau să mă uit adânc în ochii ei și să găsesc acel căutat, după dor și dorință, că nu pot crede că te-am întâlnit și că suntem aici. Nu te voi trăda niciodată, nu te voi lăsa niciodată să pleci.

În fiecare dezamăgire a vieții există o binecuvântare ascunsă. Oricâte încercări și provocări ți se vor ivi în cale, te rog nu-ți fie frică deoarece toate sunt cu un scop. Nu știi niciodată care vor fi consecințele nenorocirii tale sau care vor fi consecințele norocului tău’, a transmis recent Walter Zenga.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, declarații surprinzătoare despre divorțul dintre Raluca și Walter Zenga:”De la început l-a înșelat”

Citește și: Ce avere au de împărțit Raluca și Walter Zenga, după o căsnicie de 15 ani.E unul dintre cele mai scumpe divorțuri din România!

Citește și: Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, au divorțat.Care a fost motivul despărțirii, după 7 ani de relație

Citește și: Fotbalistul Denis Drăguș va deveni tătic. Iubita lui este însărcinată:„Te așteptăm'

Raluca și Walter Zenga divorțează

Walter Zenga a făcut declarații despre divorțul de Raluca, confirmând informația potrivit căreia cei doi nu mai sunt împreună și urmează să se separe pe cale legală. Antrenorul a spus că nu mai formează un cuplu cu Raluca de ceva timp, reproșându-i faptul că s-a schimbat.

15716-invitatie-Eva-Ioana-16569.15716-invitatie-Eva-Ioana-16569.

Ceea ce a apărut in ultime zile in mass-media , cu privire la divorțul familie Zenga , este adevărat !Nu mi as fi dorit ca eu și soția mea sa ajungem in acest punct însă viața este plină de surprize ! Voi confirma acum , aici,pentru a nu lasă loc de altre interpretări ! Eu și soția mea Raluca nu mai formam in cuplu de ceva timp , din păcate relațiile dintre noi s-au răcit , atât datorită distanței dintre noi , creată și din cauza jobului meu de antrenor dar și pentru ca nu o mi recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical , a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu, s-a întors cumva împotriva nostra … Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc !, a spus Walter Zenga pe pagina de Instagram.

După 17 ani de dragoste, se pare că cei doi nu se mai înțeleg deloc, motiv pentru care Walter Zenga ar fi depus deja actele de divorț în Dubai.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton