Vlăduța Lupău, detalii despre botez și petrecerea de nuntă pe care a amânat-o: „Aveam pregătită o super-petrecere”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Vlăduța Lupău, detalii despre botez și petrecerea de nuntă amânată. Artista și Adrian Rus și-au unit destinele în urmă cu aproximativ trei ani și mulți s-au întrebat când va urma și petrecerea, dat fiind că vedeta anunțase că aceasta va avea loc. Din păcate, pandemia le-a încurcat planurile. Dar cum curând va urma și botezul, cântăreața ne-a vorbit despre planurile privind creștinarea micuțului, dar și despre petrecerea de nuntă care a tot fost pusă în așteptare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tu și Adrian v-ați unit destinele în anul 2019. Din păcate, ați fost nevoiți să tot amânați petrecerea de nuntă. Ați restabilit o dată? V-ați gândit să o faceți, poate, odată cu botezul?

Inițial, aveam pregătită o super-super petrecere, care, din păcate, s-a amânat din cauza pandemiei… Pe urmă, am tot amânat-o, că n-am mai simțit nevoia de „nebunia acelei zile a petrecerii. Pentru noi a fost cel mai important să ne unim destinele în fața lui Dumnezeu prin taina cununiei, ceea ce am făcut în 2019.  Aveam, pe urmă, câteva gânduri să reluăm toate pregătirile cu petrecerea, dar între timp am rămas însărcinată și aia e momentan! Nu ne-am gândit cum va fi petrecerea care va urma! Dacă 1 sau 2 în 1.

275611751_505991267585205_1493820483459145124_n-1275611751_505991267585205_1493820483459145124_n-1

Vlăduța Lupău, detalii despre botez și petrecerea de nuntă amânată

Chiar, cum ai vrea să arate botezul fiului vostru? Îți dorești o petrecere mare, fastuoasă, cu multe decorațiuni și sute de invitați, sau un eveniment mai intim și restrâns?

Tocmai că nu aș ști cum mi-ar plăcea… Ambele variante îmi plac. Și fastuoasă, și intimă… Trebuie să văd cum mă regăsesc pe atunci, mai ales după un sezon super plin care mă așteaptă.

Citește și: Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Primele imagini:'Simt nevoia să mă laud'

Citește și: Vlăduța Lupău, primele declarații despre numele băiețelului ei:„Și l-a ales singur' / EXCLUSIV

Citește și: Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată:„Mulți medici amână să le comunice pacientelor…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au gestionat Adela Popescu și Radu Vâlcan momentele dificile în relație:„Atenţia noastră toată nu are cum să fie mereu îndreptată unul către celălalt'/ EXCLUSIV

Ai superstiții în ceea ce privește perioada de graviditate, bebelușul, nașterea?

Superstiții nu am… Cred în Dumnezeu și în voia Lui! Știu că, dacă el a vrut să vină acest copil în pântecele meu, tot el va rândui să-l aduc pe lume! Mă rog și cred cu tărie că doar voia Lui se face pe lumea asta!

Vlăduța Lupău: „Mi-ar fi plăcut să am și eu să am pofte, să-mi terorizez soțul'

Poftele femeilor gravide sunt foarte variate… De ce ți-e poftă, în general? Care a fost cea mai „ciudată poftă a ta? L-ai chinuit pe soțul tău, din acest punct de vedere?

Hehe, la pofte… Mi-ar fi plăcut să am și eu, să-mi terorizez soțul, însă nu prea am avut… Așa, chestii normale. Supă de găluște, care oricum era printre preferatele mele, McDonalds … Eu, care înainte nu mâncam aproape deloc, acum am mâncat pentru cinci ani, Fanta de struguri și puține murături, pofte normale, nu? (râde)

Spune-ne dacă ne mai pregătești surprize pe plan muzical sau vei fi mai retrasă pe plan profesional în perioada următoare…

Am foarte multe proiecte deja pregătite și filmate… doar să le lansez! Vine o vară cu multe proiecte frumoase, zic eu, și sper ca cei care mă ascultă să le îmbrățișeze cu drag! Așa cum eu le pregătesc pentru ei! Cu mareee drag!

Vlăduța Lupău: „Ce e ăla concediu? Voi sta strict cât este necesar, nicio zi în plus'

Chiar, cât timp crezi că vei sta în concediu de maternitate?

Ce e ăla concediu?! Nici n-am de gând (râde), voi sta strict cât este necesar, nicio zi în plus. Sper să mă simt bine, să pot să îmi reiau activitatea cât mai curând după naștere! Le-am promis oamenilor. Și mi-am promis mie că nu stau s-o lălăi! Vom vedea! Doar să fiu sănătoasă și să vină bebelușul cu bine și sănătos! În rest, sunt convinsă că Dumnezeu are planuri multe și mari cu noi, cu fiecare!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton