Viviana Sposub și George Burcea, confesiuni surprinzătoare din relație: "Nu mă feresc de el, i-aș face cunoștință cu fostul iubit"

 Cica Cristina
.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, care s-a înfiripat pe platourile de filmare de la Ferma. Relația lor pare să meargă extrem de bine, iar cei doi încearcă să nu își ascundă nimic. Iată cu ce declarații au surprins!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc cu intensitate fiecare moment din relația lor și par extrem de fericiți împreună.

Fericitul cuplu a fost supus unui test la Vorbește Lumea, în cadrul căruia au făcut și câteva declarații cel puțin surprinzătoare. Li s-au adresat câteva întrebări, cu variante de răspuns, iar Viviana și George s-au conformat și au intrat în joc.

George Burcea și Viviana Sposub, supuși unui test

Unul dintre răspunsurile din cadrul testului a fost tranșant: „Nu aș merge la masă cu iubita la restaurant dacă nu aș avea bani”.

De asta mâncăm noi acasă”, a glumit Viviana Sposub pe marginea acestui subiect.

„Și vom mânca numai acasă”, a continuat George Burcea în aceeași notă.

Viviana Sposub: „George știe aproape totul despre mine”

Testul a continuat, iar la întrebarea ce ar face dacă s-ar întâlni cu fostul iubit Viviana Sposub a menționat că nu s-ar feri de George Burcea și i-ar face cunoștință cu fostul partener.

George știe aproape totul despre mine. Nu mă feresc de George, i-aș face cunostință cu fostul iubit„, a spus sigură pe sine Viviana.

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:”Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!”/ EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:”Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună” / EXCLUSIV

Citește și: Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea! Primele imagini cu Medana, femeia pentru care artistul și-a părăsit soția:'Basmul nostru a început din mai 2019'

Citește și: Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensivă, cu COVID-19!Artistul are nevoie de tratament cu plasmă

George Burcea, declarații despre o relație la distanță

În fine, o altă întrebare al cărui răspuns a scos la iveală detalii din viața lui George Burcea a sunat în felul următor: „Ești nevoit să lucrezi în străinătate timp de 2 ani, iar iubita ta nu are cum să te însoțească. Ce faci?”

Variantele de răspuns au fost: încerci o relație de la distanță, te desparți de ea înainte de plecare sau continui relația, dar nu excluzi varianta unei aventuri de-o noapte.

Viviana-Sposub-George-Burcea-1-1024×683-1Viviana-Sposub-George-Burcea-1-1024×683-1

George Burcea a menționat că a avut o relație de lungă durată de la distanță, însă aceasta nu a rezistat. Iată ce variantă ar fi ales:

„Am avut o relație la distanță, am rezistat până la un punct. Aș păstra relația până la un punct, cât să nu ne afecteze, ori m-aș întoarce, ori aș pune punct”, a spus George Burcea.

Viviana Sposub: „George a fost sprijinul meu'

Viviana Sposub ne-a dat detalii în VIVA! de noimebrie despre relația cu George Burcea.

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției', ne-a povestit Viviana Sposub.

Viviana a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E  și foarte sexy!', a mai povestit concurenta de la Ferma.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton