Viviana Sposub și-a dat demisia de la Antena 1. A anunțat că pleacă, în direct: ”A venit momentul să-mi iau rămas bun”

 Stamen Diana
.

După numai un an de zile, Viviana Sposub și-a dat demisia de la Antena 1. Prezentatoarea rubrii meteo în prime-time la Observator a anunțat telespectatorii, în direct, că nu va mai face parte din echipa de la Antena 1.

Viviana Sposub a prezentat pentru ultima dată meteo, joi. Tânăra le-a spus telespectatorilor că acest capitol din viața ei se încheie și a mulțumit colegilor pentru amintiri, dar și pentru ceea ce a învățat într-un an de zile.

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise', a spus Viviana Sposub.

După ce a făcut anunțul la TV, fosta prezentatoare a rubricii meteo de la Observator a postat un mesaj și pe rețelele de socializare, unde a spus clar că și-a dat demisia.

„Mi-am dat demisia!

Poate că nu ați văzut momentul live, însă da, mi-am luat rămas bun de la Observator… Mulțumesc din suflet întregii echipe alături de care am lucrat, alături de care am râs, ba chiar am și plâns. Mulțumesc pentru întreaga experiență, pentru tot ceea ce am învățat și pentru toate amintirile care vor rămâne vii și peste ani. Sunt foarte fericită pentru decizia luată și privesc acum cu interes spre noi orizonturi! Vă doresc o vară cu muuuult soare și sper să îmi fiți alături în continuare!', a scris Viviana Sposub.

FOTO: Facebook

Viviana SposubViviana Sposub

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton