Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea: "Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună" / EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Nu este la prima întâlnire cu televiziunea, însă pentru Viviana Sposub experiența „Ferma (PRO TV) s-a dovedit asul câștigător. O rampă de lansare în carieră, dar, cu siguranță, adevărata surpriză a fost… dragostea. Despre idila înfiripată între ea și George Burcea, sub ochii indiscreți ai camerelor de filmat, ne-a povestit chiar protagonista.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dintre concurenți am observat cât de tare te-ai apropiat de George Burcea. Povestește-ne puțin despre episodul sărutului!

George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:„Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.' / EXCLUSIV

Ce te-a atras cel mai tare la George, în  timpul  pe  care  l-ați  petrecut  la „Ferma? Ce calități ai apreciat la el?

George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E  și foarte sexy!

George spunea, după plecarea ta, că te vei număra printre primele persoane pe care  le  va  căuta  la ieșirea din „Ferma. Așa a  fost? S-a ținut de cuvânt?

George se ține mereu de cuvânt, e băiat de comitet! Mi-a mai promis și că mă scoate la o întâlnire adevărată și da… pot să vă spun că parcul Cișmigiu are un farmec aparte noaptea.

Citește și: Olimpia Melinte, protagonista din serialul Vlad, este însărcinată a doua oară:„Acest bebeluș mi-a adus liniștea și echilibrul'. Primele imagini cu burtica de gravidă / EXCLUSIV

Viviana Sposub: „Lăsăm lucrurile să vină natural”

S-a scris mult despre cuplul Viviana Sposub – George Burcea. Mai bine lămurește-ne tu care este, de fapt, relația dintre voi. Formați un cuplu?

S-a scris mult și, cu siguranță, se va mai scrie. De ce? Se poate vedea cu ochiul liber! Legătura dintre noi este una atât de frumoasă și sinceră, iar oamenii care privesc emisiunea simt asta. Primesc o grămadă de mesaje de la persoane care se bucură pentru povestea noastră și care au nenumărate curiozități despre cum evoluează lucrurile între noi. Eu pot să spun doar că ne bucurăm din plin de conexiunea asta atât de faină și lăsăm lucrurile să vină natural, așa cum s-a întâmplat și până acum.

Citește și: Adi Nartea, protagonistul din Vlad, va deveni tătic a doua oară.Alina este însărcinată și cuplul a anunțat sexul copilului

Viviana-Sposub-George-Burcea-1Viviana-Sposub-George-Burcea-1

Fotografiile   postate   de   voi   pe rețelele de socializare ne-au dus cu gândul că deja locuiți împreună…

Nu am locuit niciodată cu un bărbat și mă sperie de mor gândul ăsta! Deși am avut  relații serioase, am amânat acest moment până când nu a mai fost necesar. Până nu de mult, am locuit cu două prietene foarte bune și ne-am bucurat de viața de studente. Chiar înainte de „Ferma m-am mutat singură, așa că vreau să mă bucur de etapa asta. Eu cu mine sunt cel mai bine, dar nu mă supăr dacă mai primesc și o vizită din când în când.

Citește și: Decizia luată de băieții Ileanei Ciuculete pentru a recupera averea mamei lor.Ce se întâmplă cu apartamentul lui Cornel Galeș

Cât de diferit este bărbatul George față de concurentul George de la Ferma? Ai simțit vreo diferență?

Bărbatul George doarme mai mult și nu spală vasele! În rest, găsesc aceeași listă lungă de calități la ambele variante.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE NOIEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton