Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au întâlnit după mulți ani: ”Mi-a tresărit inimioara”

 Stamen Diana
.

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani, dar și acum când îl vede îi tresare inima. Fosta balerină a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut declarații neașteptate despre tatăl copilui ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vica Blochina a fost supusă unui test în emisiune La Măruță și a fost nevoită să caracterizeze persoanele pe care le vede în fotografii într-un singur cuvânt. Când a venit rândul lui Victor Pițurcă, bărbatul cu care a avut o relație timp de 16 ani, vedeta a exclamat: 'Țiplă!'.

Vica Blochina și Cătălin MăruțăVica Blochina și Cătălin Măruță

Se pare că ultima dată când s-au văzut, Vica Blochina a avut o reacție neașteptată când l-a întâlnit pe Victor Pițurcă. La 64 de ani, fostul selecționer se menține în formă și arată impecabil, după cum a spus chiar blondina.

'Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil', a mărturisit Vica în emisiunea lui Măruță, semn că nu l-a uitat încă definitiv pe Victor Pițurcă.

Citește și: Ce mult a crescut fiul Vicăi și al lui Victor Pițurcă! Edan are acum 14 ani și petrece mult timp cu tatăl lui

Citește și: Vica Blochina regretă aventura de 16 ani cu Victor Pițurcă:„Plătesc în continuare lucrul acesta, am făcut rău fără să vreau!'

Citește și: Îl mai ții minte pe Omar, primul câștigător Next Star? Cum arată acum, la 20 de ani, și ce artist l-a „adoptat'

Citește și: De ce nu mai apare Meghan Markle în certificatul de naștere al fiului ei. Ce e scris în dreptul numelui mamei

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani

Vedeta a mărturisit că Victor Pițurcă a fost bărbatul pe care ea l-a iubit cel mai mult. Dacă acesta ar fi divorțat, Vica Blochina a declarat că s-ar fi căsătorit cu el. Timp de 16 ani, blondina a fost amanta fostului selecționer.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. 

Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni.', a spus Vica în emisiunea lui Cătălin Măruț, în urmă cu mai mult timp.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton