De ce nu s-a mutat Andreea Bălan cu noul ei iubit, Tiberiu Argint

 Cica Cristina
.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au o relație de aproximativ șapte luni. Totuși, cei doi nu au făcut, deocamdată, următorul pas în relație. Acum s-a aflat de ce nu s-a mutat Andreea Bălan cu Tiberiu Argint.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După separarea de tatăl copiilor ei, Andreea Bălan și-a refăcut viața în brațele lui Tiberiu Argint. Artista pare că s-a liniștit, în sfârșit, și acum este împăcată și fericită. Cei doi au plecat în mai multe vacanțe împreună, solista are o relație foarte bună și cu sora iubitului ei și toată lumea s-a gândit că următorul pas ar fi să se mute împreună. Lucru care nu s-a întâmplat și pare că nu se va concretiza prea curând.

Andreea-Balan-Ttiberiu-Argint-1Andreea-Balan-Ttiberiu-Argint-1

La rândul lui, George Burcea are o nouă relație, cu Viviana Sposub, pe care a cunoscut-o la emisiunea Ferma. De altfel, nici cei doi nu au făcut următorul pas, să se mute împreună. Au locuit amândoi doar pentru o perioadă scurtă, când cei doi au avut COVID-19.

Motivul pentru care Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu s-au mutat împreună

Momentan, divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea nu a fost pronunțat, cu toate că lucrurile între cei doi foști parteneri par destul de clare, iar apele s-au liniștit.

Totuși, nici Andreea Bălan, nici George Burcea nu s-au mutat cu actualii lor parteneri.

Surse din anturajul Andreei Bălan și al lui Tiberiu Argint au spus pentru Spynews.ro că cele două fetițe ale artistei, Ella și Clara, stau în spatele acestei decizii. Jumătatea trupei Andre este o mamă grijulie, responsabilă, care pune înainte de toate bunăstarea și fericirea fetițelor sale.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu s-au mutat împreună pentru că s-au gândit la binele fetițelor. Momentan nu se pune problema de o schimbare atât de mare pentru micuțe, ci prioritar este ca ele să fie cât mai liniștite. În plus, Ella și Clara abia se adaptează să locuiască fără tatăl lor. Plus că fetițele încă nu ar fi la curent cu noua relație a mamei lor.

Citește și: Andreea Bălan a plecat în vacanță, la schi, cu Tiberiu Argint.A lăsat fetițele cu George Burcea

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint, declarații siropoase pe internet.Cei doi sunt din ce în ce mai îndrăgostiți

Citește și: Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au întâlnit după mulți ani:'Mi-a tresărit inimioara'

Andreea Bălan: „Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită”

Andreea Bălan a susținut că este fericită și liniștită după ce perioada cu separarea de George Burcea a trecut.

'Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.

N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lansat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine', a declarat Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton