Vera Miron, eliminată de la Survivor. Albert Oprea a nominalizat-o: "E un om foarte fals"

 Stamen Diana
.

Vera Miron a fost eliminată de la Survivor România, după ce Albert Oprea a nominalizat-o. Irisha din echipa Faimoșilor a fost salvată și a scăpat de această dată de a părăsi competiția.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Echipa Războinicilor a mai pierdut un concurent. Vera Miron a fost eliminată de la Survivor România, după ce Albert Oprea a nominalizat-o. Războinica venise în Republica Dominicană în urmă cu puțin timp, dar drumul său în competiție se pare că a fost unul destul de scurt.

Vera-Miron-eliminată-Survivor-2Vera-Miron-eliminată-Survivor-2

În cursa pentru eliminare au intrat Irisha și Elena Marin, nominalizată de Zanni, din echipa Faimoșilor și Vera Miron și Maria Chițu, votată de Marius Crăciun, de la Războinici.

Concurenta a obținut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, iar competiția s-a încheiat pentru ea. Războinica și-ar fi dorit să demonstreze că poate mai mult, însă a fost eliminată și va trebui să se întoarcă în România.

„Aveam o presimțire că o să plec, de azi dimineață. Chiar am avut o conversație cu colegii mei că o să plec. Îmi pare rău că plec, mi-aș fi dorit să stau mai mult. Dacă atât a fost să fie pentru mine, voi pleca acasă cu capul sus. Mă bucur că am făcut parte din această emisiune. Sunteți niște oameni deosebiți cu toții. Mi-a părut bine să vă cunosc. O să vă urmăresc de acasă. Și o să-mi susțin echipa în continuare', a spus Vera Miron.

Citește și: De ce fetele de la Survivor aleg să doarmă doar lângă băieți: „Nu vă puteți da seama cât de greu este'

Citește și: Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, atac dur la adresa Simonei Hapciuc: „A zis că e avar și că nu se gândește la copil'

Citește și: Raluca Dumitru de la Survivor are iubit. Cine este bărbatul cu care are o relație de 3 ani

Citește și: Boala de care suferă Daniel Pavel la Survivor: „În trei luni de emisiune, am dezvoltat o mică problemă'

După ce a fost eliminată, Vera de la Survivor îl atacă pe Albert Oprea

Concurenta l-a atacat pe Albert, după ce a nominalizat-o, pentru că acesta îi promisese că nu o va mai scoate în față. „Am avut o conversație cu el și mi-a spus că i-a părut rău că m-a votat prima oară, acum nu-i înțeleg falsitatea față de mine. E  un om foarte fals și de-asta echipa nu e cu el. Mi-a spus că nu o să mă mai voteze dacă iese favoritul publicului. Mi se pare un om fals, nu știu cum cei de acasa îl votează favorit', a spus Vera Miron.

Albert Oprea de la Survivor susține că așa a fost mai bine pentru echipa Războinicilor. „Eu eram cel mai potrivit să fiu nominalizat, dar din păcate trebuie să nominalizez eu. Nu-mi place situația asta. Deși m-am atașat mult de persoana asta și mi-a dovedit că este o luptătoare,  am observant niște accidentări și cred că ar fi bine pentru echipă să o nominalizez pe Vera', spune Albert.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton