Doinița Oancea s-a despărțit de logodnic, după 6 ani de relație: "Eu sunt o fire deschisă, el introvertit"

 Cica Cristina
.

Doinița Oancea și logodnicul ei Adrian Călin s-au despărțit după aproape 6 ani de relație. Actrița a fost cerută în căsătorie și mulți așteptau nunta, însă între timp și-au dat seama că obiectivele lor de viitor nu corespund. Astfel, au decis să-și spună adio înainte să continue cu planurile de nuntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Doinița Oancea trece prin momente grele. Actrița s-a despărțit de logodnic, după cinci ani și jumătate de relație. Cei doi și-au spus „adio' în mare secret, iar apropiații susțin că în relația lor ar fi lipsit ceva în ultima perioadă.

Doinita-oancea-1Doinita-oancea-1

Doinița Oancea s-a despărțit de iubit

După mai multe discuții, decizia finală a fost să-și spună „adio'. Actrița susține că ar crede într-o prietenie cu fostul iubit, însă este prea recentă despărțirea pentru a se pune problema acum despre asta. Vedeta așteaptă să i se vindece rănile, pentru a face următorul pas în această direcție.

Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult.

În cini ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că, la un moment dat,evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis: «Ce mă așteaptă?». Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar, nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi', a transmis vedeta la Antena Stars.

Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie, chiar de ziua ei de naștere

Doinița Oancea a fost extrem de discretă în privința vieții personale și și-a ținut mult timp departe iubitul de lumina reflectoarelor. După 5 ani de relație, ea a fost cerută în căsătorie de iubit, la Roma, chiar de ziua ei de naștere.

„S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă așteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne și căsătorim la un moment dat. Ne cunoaștem de foarte mulți ani și suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani, am început să cred că el este ok și că putem avea o relație. Este o viață normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face și altele pe lângă', a mărturisit Doinița la „Vorbește lumea'.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Doinița Oancea:„Am avut dureri foarte puternice…'

Citește și: Lora, declarație neașteptată despre Doinița Oancea, la 5 ani după ce a fost acuzată de actriță că i-a furat iubitul:„Frumoasă, răzbunătoare și…'

Citește și: Semnificația colierului purtat de Kate Middleton la funeraliile Prințului Philip.A aparținut și Prințesei Diana

Citește și: Ce au vorbit Prințul Harry și Prințul William la înmormântarea Prințului Philip.Experții au citit pe buze!

Doinița Oancea și-a ascuns iubitul timp de 2 ani

Doiniţa Oancea nu a apărut în public cu iubitul timp de doi ani. Pe Adi l-a cunoscut în 2015, pe vremea când filma show-ul „Super Trip, de la PRO TV. Nu au mers împreună la evenimente, nu s-au afișat împreună, actriţa preferând ca viaţa ei personală să rămână cunoscută doar de către membrii familiei şi de prieteni.

Totul până în urmă cu doi ani, când Doiniţa a publicat prima fotografie în care apare alături de acesta, în ipostaze romantice.

„Am preferat ca viaţa mea personală să nu fie foarte mult expusă, în continuare zic aceelaşi lucru, dar am preferat ca oamenii să nu mai facă presupuneri în ceea ce mă priveşte şi a trebuit să zic: Da, el este, e al meu, e ok. Nu mă mai cuplaţi cu X, cu Y, cu Z. Eu declarasem că am un iubit, dar nu l-am prezentat ca să meargă şi el liniştit pe stradă.

Nu vine la evenimente, poate la un moment dat o să vină. El e un artist mai…suntem puţin diferiţi', a mărturisit, la vremea respectivă, actriţa EXCLUSIV pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton