Vera Miron, despre problema de sănătate a lui Sindy, la Survivor: „Nu are acordul medicului”

 Mirea Roxana
.

Vera Miron a fost eliminată de la Survivor România în urma votului lui Albert Oprea. Războinica s-a înțeles foarte bine cu Sindy în Republica Dominicană. Vera a vorbit despre problema de sănătate a colegei ei, după ce tânăra s-a accidentat la genunchi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sindy de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, s-a accidentat grav la genunchi, înainte de a intra Vera Miron în competiție. Acum, Vera a fost eliminată de la Survivor România și a vorbit despre problema de sănătate a colegei ei. Răznoinica s-a înțeles foarte bine cu Sindy cât timp a stat în Republica Dominicană.

v7v7

Vera Miron a dezvăluit că Sindy nu are acceptul medicului să intre pe traseele sportive, însă aceasta este încrezătoare că se va face bine și că va ajunge departe în competiția Survivor România. De asemenea, Vera Miron a spus că a primit foarte multe sfaturi bune de la Sindy, pe care le-a luat în considerare.

Citește și: Vera Miron, primele declarații după eliminarea de la Survivor:”Am primit foarte multe jigniri”

Citește și: Sindy de la Survivor are o soră geamănă.Nu seamănă deloc una cu cealaltă

Citește și: De ce i-a trimis Alex Bodi flori Biancăi Drăgușanu:„Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca…'

Citește și: Lavinia Pârva a semnat contractul cu PRO TV.La ce emisiune va putea fi văzută

Ce problemă de sănătate are Sindy de la Survivor

Vera Miron o vede pe Sindy în finala Survivor România. De asemenea, Războinica a mai declarat că s-a înțeles bine și cu Elena Marin din echipa adversă.

„Sindy este un om deosebit, m-am înțeles foarte bine cu ea. Am ajuns la concluzia ei, i-am luat toate sfaturile. A avut mare dreptate. Nu are acordul medicului să intre pe traseu, dar Sindy se va face bine și va ajunge departe, până în finală, o să vedeți.

Am plâns, normal că am plâns. Nu m-a enervat (n.r- Jador), nu am avut nicio treabă cu nimeni. Elena e o fată foarte bună, mă bucur că am cunoscut-o. Jador m-a încurajat', a spus tânăra în emisiunea „Ștafeta mixtă, potrivit wowbiz.ro

Vera Miron, nominalizată de Albert, la Survivor

Vera Miron a fost nominalizată de Albert Oprea, favoritul săptămânii, pe care l-a acuzat de falsitate. După doar două săptămâni petrecute în competiței, Războinica părăsește jungla din Dominicană și a făcut primele declarații după ieșirea sa din competiție. Aceasta se aștepta să fie nominalizată, însă a rămas surprinsă că numirea a venit din partea lui Albert Oprea, cel care îi promisese că nu o va mai nominaliza.

Gestul lui Albert Oprea a înfuriat-o pe Vera, mai ales că și-a încălcat o promisiune pe care i-a făcut-o.

Mi-a promis și de asta m-am supărat foarte tare și l-am făcut fals. M-a enervat foarte tare. Dacă tu îmi promiți și spui că îți pare rău că m-ai votat la primul consiliu și spui că nu mă vei mai vota. Nu mai este echilibrat, nu se mai gândește nici pe traseu ce face. Mi s-a părut ceva…Nu am cuvinte. I-a fost frică…Nu înțeleg‘, a mai spus Vera Miron.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton