Tavi Clonda va juca într-un serial: „Am terminat scena de filmat”

 Mirea Roxana
.

Tavi Clonda le-a dat o mare veste fanilor lui, pe pagina sa personală de Instagram. Acesta le-a spus internauților că va juca într-un serial, însă nu a oferit mai multe detalii. Soțul Gabrielei Cristea se bucură de un succes fenomenal, mai ales că are și propriul lui reality-show la Antena Stars: „Fetele lui Tavi'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tavi Clonda se bucură de un real succes pe toate planurile. Are o soție superbă și două fetițe minunate, însă nici pe plan profesional nu stă deloc rău, ba din contră. Artistul se bucură de un real succes. Tavi Clonda are deja propriul lui reality-show la Antena Stars, intitulat „Fetele lui Tavi'. Pe lângă asta, artistul s-a descurcat foarte bine și în sezonul trecut al emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1.

tavitavi

Acum, artistul a venit cu o nouă surpriză pentru fanii lui. Tavi Clonda le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că va apărea într-un serial TV. Potrvit spuselor lui Tavi, filmările sunt în derulare. Cu toate acestea, soțul Gabrielei Cristea nu a putut să ofere mai multe detalii.

Ce faceți, dragilor? Eu am terminat scena de filmat pentru un serial, o să aflați în curând despre ce e vorba', a declarat Tavi Clonda pe Instastory.

Citește și: Primele imagini din vila în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda:”Este foarte greu de întreținut”

Citește și: Lavinia Pârva a semnat contractul cu PRO TV.La ce emisiune va putea fi văzută

Citește și: Ce a făcut Dan Negru cu vila de 450.000 de euro, din București. Are multe afaceri imobiliare

Citește și: Olimpia Melinte a născut o fetiță!Actrița e mamă pentru a doua oară

Gabriela Cristea, din nou pe micile ecrane

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Amândoi pot fi urmăriți pe micile ecrane, mai ales că Gabriela Cristea este prezentatoarea Mireasa: Urzeala soacrelor, show ce poate fi urmărit pe Antena Stars.

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptatată în această echipă şi că odată cu lansarea Mireasa – Urzeala soacrelor, telespectatorii vor avea ocazia să cunoască în premieră şi soacrele mici, dar şi alţi susţinători ai concurentelor Mireasa, iar aceştia, la rândul lor, le vor putea ajuta pe concurente în momente-cheie din competiţie.

O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile. Îi invit cu mare drag pe telespectatori ca începând din 29 martie, de la ora 19:00, să fie alături de noi, în direct din studioul Mireasa: Urzeala soacrelor, de la Antena Stars şi dacă au ceva de comunicat, să o facă, pentru că noi suntem deschişi să îi ascultăm pe toţi cei care au o poveste de spus vis-a-vis de ce se întâmplă în casa Mireasa!’, a declarat Gabriela Cristea înainte de difuzarea emisiunii.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton