Vedetele care au picat Bac-ul. Ce materii le-au pus în dificultate

 Cica Cristina
.

Mai multe vedete au picat Bacalaureatul și nu s-au sfiit să vorbească despre asta. Examenul maturității le-a dat multora bătăi de cap, iar vedetele de la noi nu au făcut excepție. Multe au povestit ce s-a întâmplat, de fapt, și de ce au pierdut examenul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dpă terminarea liceului, elevii se confruntă cu extrem de multe emoții la unul dintre cele mai importante examene din viața lor. Toți își doresc să demonstreze că și-au însușit foarte bine cunoștințele acumulate pe parcursul anilor de liceu. Este și cazul vedetelor, care nu au fost ferite de emoții sau de întâmplări neprevăzute în zilele examenelor.

au-picat-bac-ul-1au-picat-bac-ul-1

Există vedete care au trecut cu brio peste orice emoție și au reușit ia bac-ul cu note de peste 9 chiar, cum este cazul Andreei Bălan sau al lui Marius Moga. La polul opus, există vedetele care au picat bacul, dintr-un motiv sau altul. Iată zece vedete de la noi care nu au luat Bacalaureatul.

Margherita de la Clejani a picat Bac-ul

Fiica Clejanilor, Margherita, nu a luat Bac-ul din prima, 6,4 la română, 5,2 la istorie şi 6,35 la geografie, media generală fiind de 5.8. Fostei concurente de la Asia Express i-au mai lipsit două sutimi pentru a reuși.

„Sunt foarte, foarte supărată şi am făcut contestaţie la BAC şi vreau să menţionez că eu am învăţat foarte mult pentru acest BAC. Am învăţat la română cât n-au învăţat alţii în 12 ani eu am învăţat în câteve luni şi pe lângă cântările pe care le am, am învăţat acum. Am scris, asta mă doare cel mai tare, că am rezolvat toate subiectele, a spus ea la acel moment.

Citește și: BAC 2021. Ce subiecte au fost la Geografie

Citește și: Nadine dă BAC-ul, la 44 de ani.Cum s-a fotografiat în curtea școlii cu ceilalți elevi

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Dialog scandalos între Fulgy și mama lui, Viorica de la Clejani:„Sunt obligat să aleg, să iau pastile sau să fiu internat'

Și Fulgy de la Clejani a picat Bac-ul

Fulgy a picat Bac-ul prima oară, obținând note extrem de mici la istorie, geografie, dar și la limba și literatura română. În anul 2018, însă, și-a încercat din nou norocul și a reușit să treacă de exemanul maturității, chiar dacă cu o medie mică.

Fiul Clejanilor a luat 6.15 la proba de limba rămână, 5.5 la istorie și 8.2 la geografie. Astfel, media generală a fost de 6.61.

'Mă aşteptam să fie mult mai greu la geografie, în schimb la istorie, uitaţi cum am mâna, m-am accidentat din greşeală! A trebuit să scriu 9 pagini şi pe deasupra a trebuit să le şi transcriu, să scriu frumos, să nu mă depuncteze pentru caligrafie proastă!', a menționat Fulgy imediat după examen.

Adelina Pestrițu și Iuliana Luciu au picat Bac-ul la română

Adelina Pestrițu a absolvit Secția filologie a Colegiului Naţional „Dinicu Golescu' din Câmpulung, în urmă cu 15 ani. Cu toate că a obținut notă maximă la proba orală, ea a luat numai 3.60 la lima și literatura română, proba scrisă.

„Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,60. Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre «Ion», am scris despre «Moromeţii». Am umplut patru pagini despre un subiect greşit. În acel an trei sferturi de ţară a picat la română', a declarat explicat Pestrițu.

În același an, în 2006, a picat Bac-ul și sora mai mică a Nicoletei Luciu, tot la limba și literatura română, proba scrisă. A absolvit grupul Școlar Industrial Sf. Pantelimon din București și a obținut nota 4,25. A depus și contestație, la final obținând nota 3.30.

Dan Capatos a picat Bac-ul, tot la limba și literatura română

Cunoscutul prezentator de la Xtra Night Show a picat Bac-ul în prima sesiune și chiar el a povestit cum s-a întâmplat și de ce a obținut nota 3 la limba și literatura română.

'Am picat BAC-ul! Am fost prima generație care a dat BAC-ul oral la româna. Noi am spart gheața! Șefa de comisie era o baborniță. O doamnă distinsă. În comisie era și diriginta mea. Zic: 'Gata, n-am nici o problemă!'. M-a întrebat baba aia ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi. Eu: 'Nu știu'. S-a mirat aia: 'Cuuuum, nu știi ce a zis Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?!'. Eu, fiind diriginta de față și fiind prietenă cu noi, spun: 'Doamnă, eu nu ascult în gura la toți proștii!'.

Comisia s-ar fi așteptat ca el să fi spus că Arghezi a fost supranumit de Tudor Vianu 'poet al omului', după cum se arată în volumul 'Arghezi, poet al omului', publicat în anul 1964.

Gluma lui Capatos nu a fost acceptată de comisie, astfel că a picat în prima sesiune, însă a reușit să promoveze examenul în toamnă.

Alte vedete care au picat Bac-ul

Pe lista vedetelor care au picat Bac-ul se mai numără fosta gimnastă Andreea Acatrinei, care a luat nota 2, 30 la limba și literatura română și Ionuț Voicu de la Ro-mania, care a luat nota 1 la matematică. Din păcate, și în sesiunea de toamnă a picat bac-ul cu nota 3.80.

De asemenea, tenorul Costel Busuioc, care a câștigat un concurs de talente în Spania, a picat Bac-ul la limba și literatura română, obținând nota 1,20 la română.

Marian Vaghelie, primarul sectorului 5, a picat Bac-ul, după ce a fost surprins cu „surse de informare' asupra sa. Un an mai târziu, însă, pe când avea 30 de ani a trecut cu bine de examenul maturității.

Vedete care au dat examenul de Bacalaureat după 30 de ani

Din cauza faptului că sunt mereu la antrenamente sau în cantonamente, mulți fotbaliști nu s-au putut prezenta la examenul de Bacalaureat. Printre aceștia s-a numărat Ionel Dănciulescu, care a luat Bac-ul pe când avea 35 de ani, în 2011. El a obținut nota 7.06.

De asemenea, Mirel Rădoi și Florentin Petre au dat examenul de balacalaureat mai târziu, dat fiind că programul încărcat nu le-a permis mai devreme.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Vezi şi subiectele la matematică la BAC 2022!

Vezi rezultate BAC 2022!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton