Simona de la Mireasă Pentru Fiul Meu a născut o fetiță! Ce nume va purta micuța

 Mirea Roxana
.

Simona de la „Mireasă pentru fiul meu' a născut o fetiță superbă și perfect sănătoasă. Fosta concurentă de la show-ul matrimonial și-a dorit să împărtășească marea veste cu fanii ei din mediul online. Tot Simona a dezvăluit și care va fi numele pe care-l va purta micuța.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Simona de la „Mireasă pentru fiul meu' trece prin clipe unice după ce a născut o fetiță perfect sănătoasă. Micuța este primul copil al Simonei și al soțului ei, iar pe chipul proaspetei mămici se poate citi fericirea în starea ei pură. Simona Cosmina de la „Mireasă pentru fiul meu' a publicat pe Facebook o fotografie în care își ține la piept fiica.

209408080_5939832739390436_137438688616347668_n209408080_5939832739390436_137438688616347668_n

Tot Simona de  la „Mireasă pentru fiul meu' a dezvăluit că minunea ei se va numi Elyana Andreea, iar în dreptul fotografiei din spital a scris câteva cuvinte emoționante cu privire la venirea pe lume a fiicei ei.

„Tu ești miracolul ce mi-a făcut viața completă. Elyana Andreea', a scris Simona, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu', pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Călin Goia de la Voltaj:„Mă pot lăuda cu succese financiare'

Citește și: Fulgy a recunoscut că are probleme cu drogurile și că a fost la un pas să-și omoare părinții:'Am fost internat'

Citește și: Cum arată fiica Ralucăi Lăzăruț.Gemma are un an și este superbă

Citește și: De ce și-a șters Roxana Vancea pozele sexy de pe Instagram:„Soțul meu e gelos, dar nu din cauza lui!' EXCLUSIV

Simona de la Mireasă pentru fiul meu a născut

După ce Simona, fostă concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu' a dezvăluit că a născut, fanii acesteia n-au contenit cu trimiterea mesajelor de felicitare și cu urări de bine pentru micuță și proaspăta mămică.

Cea mai mare bucurie și realizare în viață este când aduci pe lume primul tău copil. FELICITĂRI! Să vă trăiască și să fie sănătoasă', „Sa iti traiasca ingerasul, sa fie sanatos si sa va aduca zambete de fericire!', „Felicitări! Multa sănătate și sa va umple viata doar de bucurii!!' sau „Sincere felicitări… să fiți cu toții sănătoși și fericiți pentru totdeauna!!!', sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Simona nu și-a găsit sufletul pereche la „Mireasă pentru fiul meu'. Pe soțul ei l-a cunoscut după ce a ieșit din competiție.

Simona și soțul ei s-au cunoscut pe Facebook

Simona s-a căsătorit cu tatăl copilului ei în 2019, iar aceștia s-au cunoscut pe Facebook. Se pare că toate au mers ca pe roate între ei, pentru că au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase.

„Da, am o relaţie. Ne cunoaştem de prin octombrie. Da, m-a contactat el pe Facebook. La început, nu m-a prea atras. Nu am vrut să ies cu el, însă apoi ne-am întâlnit pe stradă şi am început să ieşim împreună. Suntem împreună de vreo lună şi jumătate', a declarat Simona la Antena Stars, în urmă cu mai mulți ani.

Sursa Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton