Meghan Markle a ales unde vrea să nască. Decizia ei a stârnit controverse

 Mirea Roxana
.

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți pentru a două oară. Cei doi urmează să aibă o fetiță, iar Ducesa de Sussex deja s-a hotărât cum și unde vrea să o aducă pe lume pe cea mică. Își dorește ca totul să se întâmple departe de ochii curioșilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle și Prințul Harry așteaptă cu nerăbdare nașterea celui de-al doilea copil, o fetiță. Acum, Meghan Markle s-a decis cum vrea să o aducă pe lume pe fiica ei.

3Harry-si-Archie-13Harry-si-Archie-1

Ducesa de Sussex intenționează să nască acasă, la proprietatea lor din Santa Barbara, departe de ochii curioșilor, spun surse din apropierea cuplului.

„Au o casă frumoasă în California, este un cadru frumos unde Meghan îşi poate aduce pe lume fetiţa', a declarat o sursă din apropierea lui Meghan Markle și a Prințului Harry.

Citește și: Prima apariție a lui Meghan Markle, după ce a anunțat că e însărcinată a doua oară.A purtat o rochie de 11.000 de dolari

Citește și: Meghan Markle a muncit de la 13 ani!Ce job a avut și câți bani câștiga lunar

Citește și: Scandal între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor:„Cum îți permiți să mă înjuri 10 minute?'

Citește și: Maria Dragomiroiu, devastată de moartea lui Nelu Ploieşteanu:„Rămâi vagabondul vieții mele'

Meghan Markle a vrut să-l nască pe Archie acasă

De asemenea, sursa a mai dezvăluit că Meghan Markle și-a dorit să îl nască pe Archie tot acasă, însă acest lucru nu a fost posibil. Aceasta ar fi preferat să-l aducă pe lume pe fiul ei înconjurată de o echipă de moaşe de la Frogmore Cottage din Windsor. Însă, Meghan Markle a fost dusă la un spitalul privat din Portland, unde l-a născut pe Archie pe 6 mai 2019.

Pe lângă toate acestea, fetița care urmează să vină pe lume peste câteva luni va avea cetățenie americană, dar și britanică, după Prințul Harry, potrivit okmagazine.ro.

Meghan Markle a suferit un avort spontan

Meghan Markle a mărturisit că a suferit un avort spontan în vara trecută, mai exact în luna iulie. Soția Prințului Harry a declarat că totul s-a întâmplat în timp ce-i schimba scutecul micuțului Archie.

Aceasta a încercat să își păstreze calmul în acel moment pentru a nu îl speria pe Archie. Pierderea sarcinii a fost extrem de dureroasă pentru Ducesa de Sussex.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd pe al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin', a dezvăluit soția prințului Harry.

Sursa Foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton