Unde a plecat Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor: „Mi-a scris și mi-a zis că mă așteaptă”

 Cruceru Cristina
.

Unde a plecat Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor România 2022. Sportivul a primit un mesaj, și-a făcut bagajul și și-a luat zborul direct către Spania. Câștigătorul ediției trecute Survivor a petrecut o perioadă în România, iar acum s-a întors în Barcelona. Totuși, nu pentru mult timp. Iată ce spune Alex Delea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Unde a plecat Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor. Alex Delea a câștigat „Survivor România' 2022 și premiul în valoare de 100.000 de euro. Câștigătorul a petrecut o perioadă în România, dar acum a revenit în Spania, acolo unde a trăit în ultimii ani și unde mama lui deține o afacere. Nu va sta multe zile în Barcelona, se va întoarce rapid în România.

Alex-Delea-16Alex-Delea-16

Alex Delea nu poate uita emoțiile de la Survivor România 2022, chiar dacă au trecut câteva săptămâni de la sfârșitul competiției. „Nu vreau și nu pot să uit secunda când domnul Dan mi-a zis numele. Cumva așteptam să continue… să prelungească suspansul și când colo… eu câștigasem. Câteva secunde bune nici nu am reacționat, tot așteptam să văd dacă e adevărat… și a fost', spunea Alex.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alex Delea la Survivor: „Corpul meu are un șoc…”

Citește și: Ce afacere are Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, în Spania: „Ne-a schimbat viața”

Citește și: Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, a deschis Gala Atipic Beauty 2022. Andreea Marin: „Nu a fost ideea mea, deși sunt producătorul' / EXCLUSIV

Citește și: Ucraina nu va organiza Eurovision în 2023. De cine ar putea fi găzduit concursul: „Gazda care va fi aleasă…'

Unde a plecat Alex Delea, la scurt timp după ce a câștigat Survivor

Alex Delea a revenit, acum ceva vreme, în țară, unde a dat nas în nas cu viața aglomerată. Câștigătorul de la Survivor a fost foarte prins cu diferite activități atât profesionale, cât și personale. Acum, când și-a făcut timp liber, s-a urcat în avion și a zburat direct în Spania, la Barcelona. Acolo, mama lui deține un bar.

„Barul se află pe lângă Barcelona, pe lângă frontiera cu Franța, într-un oraș turistic. De ce bar și nu alt domeniu? Mama mea, atunci când a plecat din țară și a ajuns în Spania, era chelneriță. Pe parcurs, oriunde ar fi mers, din chelneriță ajungea manager. Îi mergea foarte bine, are totul foarte bine pus la punct, se ține de treabă. Ușor, ușor, a dezvoltat o afacere', spunea Alex Delea, pentru Fanatik.ro

Alex Delea, declarații făcute înainte de a pleca în Spania

Câștigătorul Survivor România 2022 a vorbit pentru Libertatea, înainte să plece în Spania. Acesta a mărturisit că încă nu-i vine să creadă ce se întâmplă și că el a câștigat competiția.

„Încă nu-mi vine să cred ce se întâmplă. Nu mi-am dat voie să mă gândesc că voi câștiga, dar că odată revenit în țară, vor fi atât de mulți oameni care mă vor susține și îmi vor fi aproape. E un șoc tot ce trăiesc: fiecare om care vine să mă îmbrățișeze, care-mi trimite un mesaj pe rețelele sociale sau care pur și simplu trage mașina pe dreapta pentru a face o poză. Chiar dacă viața m-a adus unde-mi doream, să pot reveni în România, sufletul meu: mama și mămăița sunt în Spania. Așa că acum două zile am decis să-mi iau bilet spre Barcelona și să fug câteva zile la familia mea', a spus Alex, pentru sursa citată.

De altfel, Alex Delea a mărturisit că va sta doar câteva zile în Barcelona, iar apoi se va întoarce în România. „Abia aștept să petrec timp cu mama și mămăița, dar și să-i văd pe toți cei care m-au susținut și mi-au trimis atât de multă energie bună până-n Dominicană. Ca să vă spun un secret… aseară, mama mi-a scris și mi-a zis că mă așteaptă la treabă', a mai spus tânărul.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton