Unde locuiește Mihaela Rădulescu atunci când vine în România: „Nu mai am nimic aici”

 Mirea Roxana
.

Mihaela Rădulescu nu mai locuiește în România de aproximativ 15 ani. După divorțul de Elan Schwartzenberg din 2008, vedeta s-a decis să se mute la Monaco de dragul fiului ei. Mihaela Rădulescu revine în Românie de fiecare dată când are un proiect. Totuși, aceasta nu mai deține nicio proprietate în țară. Unde locuiește vedeta când vine în România?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu se bucură de admirația unui număr foarte mare de oameni. Aceasta are o carieră de succes în televiziune, iar performanțele sale sunt vizibile. Totuși, vedeta nu mai locuiește în România de aproximativ 15 ani. de dragul fiului ei, Ayan, Mihaela Rădulescu s-a mutat în Monaco după divorțul de Elan Schwartzenberg, care a avut loc în anul 2008.

27908319_2028844173797661_2451080354054871956_o-327908319_2028844173797661_2451080354054871956_o-3

Drept urmare, Mihaela Rădulescu face naveta între România și Monaco ori de câte ori este nevoie. Pe de altă parte, aceasta călătorește destul d emult și în jurul lumii alături de iubitul ei, Felix Baumgartner. Vedeta revine în România doar atunci când este implicată în câte un proiect de televiziune. Totuși, Mihaela Rădulescu nu mai deține nicio proprietate în România.

Citește și: Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu:„Agresivitatea te deranjează și trebuie să…'

Citește și: Ipostaza inedită în care s-a fotografiat Mihaela Rădulescu pe Instagram! I-a lăsat mască pe toți

Citește și: Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Ciprian Marica:„El nu voia să mă arate lumii'

Citește și: Sofia Vicoveanca, prima reacție după scandalul de la concert:„Dacă pot fi iertată, dacă nu…'

Unde locuiește Mihaela Rădulescu când vine în România

Mihaela Rădulescu petrece cel mai mult timp la Monaco, acolo unde s-a stabilit de mai mulți ani. Atunci când vine în România, aceasta a mărturisit că stă la hotel.

Nu mai am nimic. Nu. nu. Stau la hotel. Sunt un om care trăiește din valize. M-am obișnuit. Așa trăiesc de ani de zile. Am plecat de 15 ani totuși', a declarat Mihaela Rădulescu pentru Libertatea.

De asemenea, vedeta a vorbit și despre motivul care a stat la baza deciziei ei de a părăsi România, în ciuda faptul că avea o carieră de succes aici. Mihaela s-a gîndit la liniștea lui Ayan și l-a pus pe fiul ei pe primul loc. Vedeta nu a vrut să îl crească pe fiul ei în România pentru că aici nu ar fi avut liniște având în vedere că ea, fiind persoană publică, avea parte de o atenție exacerbată din partea presei.

De ce s-a mutat Mihaela Rădulescu la Monaco

 „Decizia de a pleca a fost luată pentru Ayan, eu n-am vrut să-mi cresc copilul aici. Când am luat decizia să plecăm, noi aici nu aveam liniște, era perioada cu divorțul. Ăla a fost momentul în care am discutat cu tatăl copilului. A fost un sacrificiu pe care am decis să-l fac, nu m-am mai gândit la mine. Mi-am dorit ca fiul meu să aibă o copilărie normală. I-am zis tatălui copilului atunci că eu nu pot să cresc copilul aici, pentru el, nu pentru mine.

Nici nu știam unde o să plec. A fost decizia tatălui lui să mergem în Monaco, pentru că avea prieteni acolo. Am fost la psiholog. Am simțit nevoia să abordez un prieten psiholog. Mă mutasem într-o țară nouă și nu-mi găseam locul. Simțeam că nu mă puteam adapta în Monaco. Nu voiam nici să-mi fac prietenii false', a declarat vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton