Tudor Gheorghe a împlinit 74 de ani. Cum arată soția artistului, cu care e căsătorit de peste 50 de ani: ”Era de o frumusețe absolută!”

 Oana Popoiag
.
Tudor Gheorghe soțieTudor Gheorghe soție

Unul dintre cei mai mari artiști ai României, Tudor Gheorghe, a împlinit 74 de ani. Nu a avut o viață ușoară, muzica sa fiind interzisă de comuniști în anii ’80 pentru susținerea libertății de expresie, dar a avut noroc cu carul în dragoste. Tudor Gheorghe iubește de peste 50 de ani aceeași femeie. E vorba de poeta Georgeta Luchian. Iată cum arată aceasta!

Deși a fost interzis în anii ’80, având mari probleme cu comuniștii din cauza susținerii de concerte în care încuraja libertatea de expresie, din anii ’90 Tudor Gheorghe se bucură de un succes colosal. Reputatul artist care umple până la refuz sălile de concerte a împlinit 74 de ani, fiind unul din acei bărbați ce confirm regula că în spatele oricărui bărbat puternic se află o femeie puternică.

Cine este soția lui Tudor Gheorghe, cu care artistul e căsătorit de peste 50 de ani

Tudor Gheorghe este căsătorit de peste 50 de ani cu Georgeta Luchian, actriță și poetă, care a absolvit Facultatea de Teatru din București în 1963 și a fost actriță la Teatrul Național din Craiova. Cei doi sunt nedespărțiți din anii studenției, din anul 1966, când artistul s-a îndrăgostit iremediabil de tânăra actriță.

'În anii studenției am întâlnit-o prima oară. Era de o frumusețe absolută si m-a fascinat din prima clipă. Mă duceam de fiecare dată să o văd în spectacole. Când am revenit în Craiova, după terminarea Institutului de Teatru, am reîntâlnit-o. Din toamna lui 1966 și până astăzi nu ne-am mai despărțit. Ea a fost cel mai important cenzor al meu, m-a învățat să gătesc, să fac din bucătărie micul meu refugiu. Secretul căsniciei noastre e acela că nu am îmbinat niciodată profesia cu viața de familie', a declarat pentru Pro Tv Tudor Gheorghe.

Totodată, soția lui a mărturisit la un moment dat care e secretul mariajului de peste 50 de ani de soțul ei: 'Nu am fost geloasă niciodată. Mereu i-am spus că ușile sunt deschise, pleacă și nu se mai întoarce. Dacă e nevoie, deschidem și geamurile. Degeaba ții un om cu forța'.

Foto: Libertatea, captură video

C

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton