Trecutul traumatizant al Nicoletei Luciu. Tatăl alcoolic și agresiv i-a marcat copilăria. Bruneta a început să muncească de la 15 ani

 Oana Popoiag
.
Nicoleta LuciuNicoleta Luciu

Nicoleta Luciu are o viață de familie împlinită la Miercurea-Ciuc alături de soțul ei și de cei patru copii. Dar viața ei nu a fost mereu așa. Vedeta a avut parte de o copilărie traumatizantă, cu un tată alcoolic și agresiv. Bruneta a fost nevoită să lucreze de la 15 ani pentru a-și întreține frații.

La 39 de ani, Nicoleta Luciu duce viața pe care și-a dorit-o. S-a retras din lumina reflectoarelor de ani buni, la Miercurea-Ciuc, pentru a se dedica vieții de familie alături de soțul ei, Zsolt Csergo, cu care are patru  copii frumoși.

Tatăl Nicoletei Luciu, alcoolic de 30 de ani

Viața nu a fost, însă, dintotdeauna, numai lapte și miere pentru fosta Miss România. Vedeta a avut parte de o copilărie traumatizantă, cu un tată violent și alcoolic, care, atunci când bea prea mult, se pare că nu ezita să devină agresiv cu soția lui.Acesta a fost motivul pentru care Nicoleta s-a văzut nevoită să înceapă să lucreze de la 15 ani, pentru a-și întreține frații și mama.

Bărbatul locuiește acum în apartamentul în care a copilărit Nicoleta și, în ciuda comportamentului său din trecut, este ajutat în continuare de Nicoleta și Iuliana Luciu. De altfel, Nicoleta este cea care a decis să-și ia mama de lângă soțul abuziv, când a văzut că lucrurile se înrăutățeau pe z ice trece.

'Tatăl meu bea de 30 de ani, dar am încercat să uit. De la 15 ani, am încercat să îmi umplu timpul. Am plecat să muncesc, să învăţ. (…) El locuieşte în apartamentul familiei, unde am stat eu cu fraţii mei şi cu mama mea. Părinţii mei nu au divorţat, i-am separat eu. Le interzic să-şi vorbească pentru că-şi fac rău. Pe mama am luat-o la mine, după ce am născut. Eu cred că le e mai bine aşa. (…) Când e treaz, el e un om de nota 10. Îi plătim întreţinerea, îi luăm medicamente, îi mai ducem şi pachete, dar nu-i dăm bani', a mărturisit la un moment dat Nicoleta Luciu.

'M-a durut că nu am simțit și eu dragostea de tată, el era destul de drastic cu noi. Dacă ar fi să schimb un singur lucru pe lumea asta, ar fi problema asta cu tatăl meu. Când eram mică, mergeam cu fratele meu la biserică să ne rugăm să se lase de alcool', a declarat Nicoleta Luciu în emisiunea „La Maruta'.

Foto: Libertatea

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton