Defectul din naștere pe care nu l-a observat nimeni la chipul Laurei Cosoi. Vedeta a recunoscut: ”Am o asimetrie la...”

 Oana Popoiag
.
Laura CosoiLaura Cosoi

La 37 de ani, Laura Cosoi nu a făcut încă nicio operație estetică și continuă să fie una dintre cele mai sexy blonde din showbiz. În toți acești ani de când este celebră și a apărut pe coperta a numeroase reviste, nimeni nu a observat că actrița are un defect la nivelul chipului. Un fan și-a făcut curaj și a întrebat-o…

Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi, iar la 37 de ani nu simte încă nevoia să-și facă operații estetice. Actrița a făcut de-a lungul timpului senzație cu frumusețea sa ieșită din comun și a avut numeroși admiratori.

Laura Cosoi a vorbit despre defectul din naștere, după ce un fan a întrebat-o

După atâtea apariții impecabile în filme, pe coperte de reviste sau la evenimente mondene, nimeni nu a observat până acum că Laura are un defect la nivelul chipului. Vizibil doar dacă te uiți cu foarte mare atenție, defectul din naștere a fost observat de un fan al actriței, care a remarcat că într-o fotografie postată de aceasta pare că are un ochi mai mic și unul mai mare. Laura Cosoi a fost dintotdeauna o femeie sinceră, așa că a recunoscut: ' Am o asimetrie la ochi și când dorm mai puțin se vede diferența mai tare'.

Acest mic defect este foarte greu de observat, iar Laurei nu i-a făcut niciun deserviciu. Din contră, este una dintre cele mai frumoase femei din România. În plus, nu are nicio operație estetică, așa cum singură a declarat.

'Sunt adepta frumuseții naturale. Până în acest moment nu am apelat la nicio formă de îmbunătățire estetica de niciun fel și sper să rămân așa cât mai mult timp. Nu că aș avea o problemă cu cele care o fac, dar mie nu mi se potrivește, cu atat mai mult cu cât, prin prisma meseriei, lucrez cu mimica și emoțiile de tot felul', a dezvăluit Laura pe pagina sa de Instagram.

Laura Cosoi, despre dietă și mișcare după ce a născut: ‘Nu sunt încă în forma de dinainte de naștere’

La 37 de ani, Laura Cosoi este în  culmea fericirii. Formează un cuplu frumos cu Cosmin Curticăpean și au împreună o fetiță de toate frumusețea, Rita, care  a împlinit un an. Blonda mai are de lucrat la un singur aspect, recuperarea completă a siluetei suple de dinainte de naștere. Comparată adesea cu Brigitte Bardot, Laura ne-a recunoscut că nu a ținut regim după ce a născut, că nu a revenit la greutatea inițială, dar că acest aspect nu îi umbrește câtuși de puțin fericirea.

Foto: VIVA!, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton