Trecutul neștiut al lui George Burcea înainte de a deveni soțul Andreei Bălan. Nu vei ghici ce facultate a făcut!

 Oana Popoiag
.
George BurceaGeorge Burcea

După ce Andreea Bălan a intrat în stop cardio respirator în timpul operației de cezariană, atenția publică s-a îndreptat către tânăra mamă, dar și către soțul ei, George Burcea. Extrem de grijuliu cu fetele sale, dar și extrem de vocal în social media zilele acestea, despre viața actorului dinainte de a începe o relație cu Andreea nu se știe mai nimic. Nu vei ghici cu ce se ocupa acesta!

Toată lumea știe despre George Burcea că este soțul Andreei Bălan și un actor din ce în ce mai cunoscut, care în plus scrie scenarii de scurt-metraje și a scos și un volum de versuri, 'Un strop de culoare'. Foarte puțini știu, însă, cu ce se ocupa George înainte de a alege cinema-ul. De fapt, acesta s-a pregătit pentru o meserie diametral opusă celei pe care o practică acum.

George Burcea a fost marinar înainte de a alege actoria

VIVA! l-a rugat pe George Burcea să-și facă o scurtă descriere, ocazie cu care am aflat un lucru surprinzător. 'Sunt fost marinar, actualmente actor. Când am terminat liceul am dat la Universitatea Maritimă din Constanța, după care chiar am plecat pe mare. Am stat doi ani pe mare, apoi am revenit, am renunțat la faultatea de marinărie și am dat la Actorie'.

Întrebat în același interviu cum s-a obișnuit cu atenția presei după ce a început o relație cu Andreea Bălan, iată ce declara George la prima sarcină a iubitei sale: 'Nu vreau altceva decât să-mi fac meseria de actor, să pot să fac un spectacol bun, să mai scriu cărți. Nu mă interesează să mă urmărească paparazzi. Sunt același om ca înainte, mă comport normal. Nu-mi plac fițele, le-am urât dintotdeauna, nu îmi plac oamenii care au fițe.'

În contrast cu cele de mai sus, cea mai recentă declarație a lui George Burcea în social media, venită la scurtă vreme după ce Iulia Albu a atacat-o pe Andreea Bălan, a fost taxată de internauți ca nepotrivită și superioară. 'Este ok, noi va iubim și va urăm să NU ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. Și încă ceva….ceva foarte important. Acolo unde frustrarea depășește cu mult nivelul dragostei, viața este greu’… Și încă ceva: fără cultură și fără bani, viață e și mai greu. Dar e ok, comentați de pe telefoanele alea jerpelite, stați între pereții plini de mucegai, gătiți la butelie, faceți în fundul grădinii că viață e frumos’ la voi, că voi nu este’ că vedetele alea rele care nu vrea’ dăcât’ atenție. E ok, bula voastră e frumoasă Julia, domnișoarelor domnilor, cu dragoste și pace. Luv ya', acesta este o parte din mesajul transmis de actor celor ce o critică pe Andreea Bălan în social media.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Iulia Albu, critici dure la adresa Andreei Bălan: „Ce noroc să te trezeşti după operaţie machiată şi în lenjerie sexy!'

Tudor Chirilă, târât în scandal. Artistul regretă că l-a lovit pe vecinul agresiv: 'Am greșit pe toate planurile!'

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton