(P) Fii frumoasa marii cu cele mai noi costume de baie de la Just4Girls!

 Sava Elisabeta
.

La cate modele superbe de costume de baie exista pe piata in acest moment, noi, femeile, suntem tentate sa le incercam pe toate in speranta ca vom face furori pe nisipul fierbinte. Si cum vara incendiara si zilele scaldate in soare sunt dupa colt, ar trebui sa ne pregatim in detaliu look-ul de plaja pe care il vom afisa in plina briza. Pentru a-ti veni in ajutor cu aceasta dilema vestimentara de sezon, magazinul online Just4Girls ti-a pregatit o colectie nou-nouta de costume de baie de care te vei indragosti pe loc. Insa nu orice fel de costume de baie, ci modele inedite, care iti vor conferi mai multa incredere in feminitatea ta si te vor provoca sa devii o prezenta spumoasa. Nu te sfii sa le incerci pe cele care ti-au atras atentia, caci s-ar putea sa ramai uimita de modul in care vei arata! Iata propunerile noastre pentru o vara sexy la malul marii!
Printuri florale vesele

Garderoba de vara trebuie sa contina neaparat costume de baie in imprimeurile momentului, cum ar fi printul floral si printul tropical. Nu numai ca te duc cu gandul la o zi de plaja pe o insula pustie, dar iti pun in valoare feminitatea si spiritul ludic. Alege un deux-pieces cu volanase in zona bustului si a umerilor si joaca-te cu toate culorile care iti plac. Pielea ta bronzata va fi pusa in evidenta perfect de snurul indraznet din zona abdomenului, care parca abia asteapta sa fie desfacut. Poarta-l in combinatie cu o palarie sic si o pereche de ochelari supradimensionati, care te vor transforma intr-o zeitate a nisipului.

Decupaje ametitoare Fie ca te bronzezi in tinuturi exotice sau ca te pregatesti sa iti etalezi formele apetisante la piscina, conditia e sa ramai sexy si provocatoare. Completeaza-ti arsenalul de frumusete cu costume de baie de culoare neagra, care ies in evidenta prin modelul lor indraznet si elegant. Vara aceasta se poarta decupajele ametitoare, care traverseaza delicat trupul si il inlantuie intr-o aura de seductie. Imaginea de labirint misterios va contrasta perfect cu pielea ta bronzata, asa ca nu mai ai nevoie de niciun accesoriu pentru a-ti completa tinuta. Poate doar un ruj rosu seducator pe care sa il aplici dupa-amiaza, la petrecerile de la malul marii.

Dungi multicolore

Imprimeurile in dungi nu se demodeaza nicicand, cu atat mai mult cu cat acestea pot fi regasite intr-un curcubeu de culori pe modelele de costume de baie. Daca vrei sa fii dulce ca o bomboana fondanta si apetisanta ca o inghetata la cornet intr-o zi torida, poarta acest model incredibil de sexy. Vorbim despre o singura piesa, cu un decolteu adanc, care se leaga in jurul gatului si care iti confera o aparitie desprinsa direct de pe plaja celebritatilor din Miami. Croiala fina si materialul subtire iti vor sublinia voluptatile intr-un mod cu adevarat feminin.

Dupa cum vezi, optiuni exista din plin la Just4Girls, trebuie doar sa iti rezervi timpul pentru a gasi acele costume de baie cu care vei face ravagii printre admiratori. Care e preferatul tau?

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton