Trecutul neștiut al lui Dragoș Bucur. Actorul a făcut confesiuni în premieră despre adolescența lui: ”Nu m-am drogat niciodată, nu m-am bătut…”

 Oana Popoiag
.
Dragoș BucurDragoș Bucur

Știm totul despre viața lui Dragoș Bucur de circa 20 de ani, de când a început să se remarce ca actor, însă se știu puține despre viața lui dinainte de a fi celebru și de a-și întemeia o familie cu Dana Nălbaru. Prezentatorul 'Visuri la cheie' ne-a vorbit despre partea neștiută a vieții sale, adolescența, când le-a pus ceva probleme părinților săi.

Dragoș Bucur și-a trăit jumătate din viața de până acum în lumina reflectoarelor. Știm mai totul despre viața lui din ultimii douăzeci de ani, despre cariera solidă și familia pe care a întemeiat-o cu Dana Nălbaru, de care s-a îndrăgostit în urmă cu 15 ani.

Actorul nu s-a ferit să abordeze subiecte considerate delicate precum procesul de adopție al fetiței lor, India, sau boala de care suferă de mulți ani, diabetul. Cu toate acestea, o parte a vieții sale rămâne neștiută, și anume adolescența.

Cum era Dragoș Bucur în adolescență. Actorul a recunoscut că le-a făcut probleme părinților săi

Dragoș Bucur, tatăl unei fetițe ajunse deja în această etapă a vieții, Sofia, ne-a povestit că a fost un adolescent care le-a ridicat probleme părinților săi, dar fără să depășească limita.

'Da, le-am pus probleme părinților mei, dar eu nu cred că e adolescent care să nu ridice probleme de niciun fel părinților. Acum, ideea e cât de înalt e acel nivel al problemelor. Adică… nu m-am drogat niciodată și cred că felul în care vorbești cu copiii tîi ajută foarte mult să-I faci să înțeleagă lucrurile astea. Nu am furat, nu m-am bătut, cums e bate orice tânăr. Problemele au fost într-o limită de normalitate a problemelor', ne-a povestit Dragoș Bucur despre perioada adolescenței.

Ajuns acum la 42 de ani, Dragoș Bucur este unul dintre cei mai de succes actori și unul dintre cei mai populari prezentatori tv, în calitate de gazdă 'Visuri la Cheie'.

'Oamenii sunt vii, reali și nu știu de microfoane, de camera, de lumini, ce se-ntâmplă în fața camerei e întotdeauna adevărat. Acesta e marele avantaj «Visuri la cheie», a declarat Dragoș Bucur.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton